• Новинка
Чанта за съхранение на Предната част на Рамката на мотоциклета TIRGE За електрически велосипед Light Bee Sur-Ron Sur Ron X260 X160 X260 X160 (Сив)

Чанта за съхранение на Предната част на Рамката на мотоциклета TIRGE За електрически велосипед Light Bee Sur-Ron Sur Ron

Buyers rating:
BGN 21.55

Налично

1 Съдържание на пакета:Мотоциклетът чанта е подходяща за електрически питбайка Light Bee Surron Sur Ron Sur-Ron S X X160 X260 160 260. Висока производителност : Тази мотоциклетную чанта може да се използва като чанта за батерията, чанти за китката, чанти за МТВ, портфейли, чанти и калъфи за карти и т. Можете дори да го използвате като странична чанта за основния си раница. ярката светоотражающая въже, безопасно пътуване. високо качество : Висококачествен водоустойчив материал, водоустойчив и устойчив на абразия.Двуслойни джоба на голям капацитет, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. Опаковка : 1 * мотоциклетът чанта. Гаранция услуга : Забележка : Ако забележите някакви дефекти по повърхността мотоциклетизъм чанти, моля, извинете, това не е за употребявани стоки.Ако сте против това, моля, свържете се с нас.Вие ще се насладите на безплатна услуга за споделяне и професионален екип за обслужване на клиенти. Съдържание на пакета:Мотоциклетът чанта е подходяща за електрически питбайка Light Bee Surron Sur Ron Sur-Ron S X X160 X260 160 260. Висока производителност : Тази мотоциклетную чанта може да се използва като чанта за батерията, чанти за китката, чанти за МТВ, портфейли, чанти и калъфи за карти и т. Можете дори да го използвате като странична чанта за основния си раница. ярката светоотражающая въже, безопасно пътуване. високо качество : Висококачествен водоустойчив материал, водоустойчив и устойчив на абразия.Двуслойни джоба на голям капацитет, за да отговарят на вашите ежедневни нужди. Опаковка : 1 * мотоциклетът чанта. Гаранция услуга : Забележка : Ако забележите някакви дефекти по повърхността мотоциклетизъм чанти, моля, извинете, това не е за употребявани стоки.Ако сте против това, моля, свържете се с нас.Вие ще се насладите на безплатна услуга за споделяне и професионален екип за обслужване на клиенти.Чанта за съхранение на предната част на Рамката на мотоциклета TIRGE За Электровелосипеда Light Bee Sur-Ron Sur Ron X260 X160 X260 X160.

Подробности

Подобни продукти в категория