• Новинка
Украса на 30-ия рожден ден на жените - Аксесоари за партита Dirty 30, Коктейлни салфетки Ярко-розов цвят, 50 опаковки, 5 x 5 в сгънат вид, Говори с мен на 30! (30-те)

Украса на 30-ия рожден ден на жените - Аксесоари за партита Dirty 30, Коктейлни салфетки Ярко-розов цвят, 50 опаковки, 5 x

Buyers rating:
BGN 4.72

Налично

【?Стоки от първа необходимост на 30-ия рожден ден】 : Отлично допълнение към бижутата на 30-ия рожден ден на жени! 50 3-слойных кърпички за коктейли с висока попиваща способност размер на около 9,8 х 98 инча максимизиран и 4.9 х 4,9 инча в сгънат. 【? Забавен аксесоар】 : Уникални декорации на своя 30-ти рожден ден.Отлична комбинация от цветове, което изглежда елегантно и може добре да се подчертае декорация на масата за хранене. 【✨ Бъдете организирани】 : Следете за чистотата на маси и липсата на петната от разлята храна, мляко, сок или напитки.Това е черешката на тортата на 30-годишнината. 【? Стилен дизайн】 : Прекрасни декорации на 30-ти рожден ден.Надпис "ГОВОРИ С МЕН на 30" в светло розово фолио ще направи вашето парти, запомнящ се и впечатляващи. 【?Дебели и здрави 】 : Всеки лист салфетки 3-слойный и не се скъса лесно.Добре абсорбира влагата и става мека.Осигурява удобно протирание. 【?Стоки от първа необходимост на 30-ия рожден ден】 : Отлично допълнение към бижутата на 30-ия рожден ден на жени! 50 3-слойных кърпички за коктейли с висока попиваща способност размер на около 9,8 х 9.8 инча максимизиран и 4.9 х 4,9 инча в сгънат. 【? Забавен аксесоар】 : Уникални декорации на своя 30-ти рожден ден.Отлична комбинация от цветове, което изглежда елегантно и може добре да се подчертае декорация на масата за хранене. 【✨ Бъдете организирани】 : Следете за чистотата на маси и липсата на петната от разлята храна, мляко, сок или напитки.Това е черешката на тортата на 30-годишнината. 【? Стилен дизайн】 : Прекрасни декорации на 30-ти рожден ден.Надпис "ГОВОРИ С МЕН на 30" в светло розово фолио ще направи вашето парти, запомнящ се и впечатляващи. 【?Дебели и здрави 】 : Всеки лист салфетки 3-слойный и не се скъса лесно.Добре абсорбира влагата и става мека.Осигурява удобно протирание.

Подробности

Подобни продукти в категория

Стопорное Пръстен Hobart
  • Новинка
Оценки:

Стопорное Пръстен Hobart

Това е една истинска детайл OEM (производител на оригинално оборудване) Стопорное пръстен Hobart.Това е ориг

BGN 3.00