• Новинка
Cabilock Детски Закачалки, Детски Закачалки, Детски Играчки за Улицата Закачалка за дрехи За Кукли За Момичета Мини-Рафт За съхранение на Дрехи, Стелаж за дрехи за кукл?

Cabilock Детски Закачалки, Детски Закачалки, Детски Играчки за Улицата Закачалка за дрехи За Кукли За Момичета Мини-Рафт

Buyers rating:
BGN 10.37

Налично

Изящна изработка и изискан дизайн на детайлите предоставят своята практичност и популярностТова малко украшение, изработени от висококачествен материал и е идеален за продължителна употреба.Дайте го на децата си, тя им се радвате, те ще могат да го използвате за декорация на вашия играчка хижа.Инсталиране на стелажи за дрехи за кукли на мини къща, за да получите по-реалистични детайли.Създайте друго визуално впечатление.Миниатюрен размер прави закачалка за дрехи за кукли лесно в переноске, преносими и легковесной.Описание Това е метална закачалка за дрехи за кукли, изработени от висококачествени материали и прослужащая дълъг период от време.Повърхността на тези закачалки внимателно полира, гладка и без чеп, и може да бъде безопасна.На тези закачалки могат да бъдат назначени кукольную дрехи, които са много практични.Характеристики -Цвят : бял -Материал : метал Размер : 25.36 инча - Миниатюрен размер прави закачалка за куклено рокли леки и удобни в переноске, преносима и лесна. - Изящна изработка и изискан дизайн на детайлите могат да осигурят своята практичност и популярност. - Изпратете го на децата си, той ще се хареса на детето и той да може да го използвате за декорация на вашия играчка хижа. - Инсталиране на стелажи за дрехи за кукли на мини-къщичка за по-реалистични детайли.Създайте друго визуално впечатление. - Това малко бижу изработено от висококачествен материал и е идеален за продължителна употреба.-Размер : 25x21 виж Предпоставка включва 1 х мини-закачалка за дрехи.

Подробности

Подобни продукти в категория