• Новинка
WUIOS Решения за лице, Наклеивающиеся на Очите, Кристали за Тялото, Кристали за Жени, скъпоценни камъни за Лице и Очи, Кристали, Стикери с кристали за грим на очите (Пеп?

WUIOS Решения за лице, Наклеивающиеся на Очите, Кристали за Тялото, Кристали за Жени, скъпоценни камъни за Лице и Очи, Кристали,

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Това е лицето декоративни орнаменти за лице за музикалния фестивал carnivalТези скъпоценни камъни на очите се държат добре дори и на върха на тонален крем и след танци цяла нощ са подходящи за всички възрасти.Начин на употреба : 1. Кожата трябва да бъде чиста 2. Внимателно отстранете стикер на ръка; 3. Нанесете върху тялото, навсякъде, където пожелаете.Как да използвате повторно : За съхранение върнете украса Stick On Body Jewel Върху Субстрат.Ако самоклеящийся слой сотрется, можете да Търка гърба Спиртовым тампон и се използва от всяка нетоксично лепило.Търсите нещо специално, за да украсят своя празничен костюм?Запознайте се с нашата колекция от скъпоценни камъни за очите.Тези украшения за грим се предлагат в най-различни цветове и стилове, така че можете да намерите най-добрата украса за своето облекло.Освен това, те са много красиви и могат да придават индивидуалност на всяка страна.

Подробности

Подобни продукти в категория