• Новинка
Мини-Астронавт Преносим Вентилатор 2 В 1 Ръчно Малък Джобен Фен Ключодържател Карикатура Космонавт Акумулаторна батерия USB Вентилатор Без Вентилатор Лятото На Отк?

Мини-Астронавт Преносим Вентилатор 2 В 1 Ръчно Малък Джобен Фен Ключодържател Карикатура Космонавт Акумулаторна батерия USB Вентилатор

Buyers rating:
BGN 13.01

Налично

Мини вентилатор размер А : Благодарение на уникалния дизайн джобен размер преносим вентилатор се побира лесно в чанта за пренасянеМалък по размер, функционален : преносим вентилатор подходящ за ежедневно носене, за да освежите вас ден и многофункционален, за да отговарят на вашите многобройни нужди. Време на работа на 1-3 часа : до 3 часа с едно пълно зареждане.Сверхдлинное живот на батерията ви позволява да се насладите на пътуване, пътувания за работа и всички други видове дейности на открито.Този мини преносим вентилатор зарежда от USB чрез обикновен USB-адаптер, notebook, захранване или в зарядното устройство. 3-стъпка вентилатор : малък и е достатъчно компактен, за да се побере в почти всеки джоб.Многофункционалност : персонален вентилатор е подходящ за вътрешна и външна употреба, той може да създаде естествен вятър, за да ви е хладно по време на четене, спорт, чакане и пътуване, тя ще се превърне в най-добрия партньор в това лято. малък вентилатор за стенен монтаж с колебания 12. Мини вентилатор размер А : Благодарение на уникалния дизайн джобен размер преносим вентилатор се побира лесно в чанта за пренасяне.Малък по размер, функционален : преносим вентилатор подходящ за ежедневно носене, за да освежите вас ден и многофункционален, за да отговарят на вашите многобройни нужди. Време на работа на 1-3 часа : до 3 часа с едно пълно зареждане.Сверхдлинное живот на батерията ви позволява да се насладите на пътуване, пътувания за работа и всички други видове дейности на открито.Този мини преносим вентилатор зарежда от USB чрез обикновен USB-адаптер, notebook, захранване или в зарядното устройство. 3-стъпка вентилатор : малък и е достатъчно компактен, за да се побере в почти всеки джоб.Многофункционалност : персонален вентилатор е подходящ за вътрешна и външна употреба, той може да създаде естествен вятър, за да ви е хладно по време на четене, спорт, чакане и пътуване, тя ще се превърне в най-добрия партньор в това лято.

Подробности

Подобни продукти в категория