• Новинка
Пречистване на Дупки за Обеци Конец за Зъби, Набор от продукти за Грижа за Ушите, 70 бр. Еднократна Линия За Почистване на Пиърсинг След Пиърсинг, 25 мл препарат за поч?

Пречистване на Дупки за Обеци Конец за Зъби, Набор от продукти за Грижа за Ушите, 70 бр. Еднократна Линия За Почистване

Buyers rating:
BGN 0.33

Налично

25 мл почистващо разтвор : Чистящая течност гидрофильна, се свързва с молекулите на водата и по-добре почиства вътрешната част на ушния отвор, която е мека и не е стимулиращо действие кабел за почистване на 70шт. : В нашият комплект за почистване на ушни отвори са включени кабели за почистване на 70шт., които да отговарят на вашите различни нужди.Ефективно премахва замърсявания : Нашият комплект за почистване на ушни отвори позволява да почистите ушни отвори от кал, премахване на миризма и се предотврати възпаление и нагноение.Висококачествени конци : Използва се дълга хартиена нишка, еластична и приятна за кожата, гладка повърхност без чеп, не е деформиран, след накисване.Лесна употреба : намокрете количество разтвор и поставете края в ушное дупка.Конци за почистване на ушите, работа на смени, една проста и удобна. Чистящая струна 70шт. : Нашият комплект за почистване на ушите, за пиърсинг включва почистващи струни 70шт., което е достатъчно, за различни нужди. Висококачествени конци с нажежаема жичка : С дълга хартиена нишка, еластична и приятна за кожата, гладка повърхност без чеп, липсата на деформация след накисване. 25 мл почистващо разтвор : Чистящая течност гидрофильна, задържа молекулите на водата и по-добре почиства ушную мивката, която е мека и не е стимулиращо действие. Ефективно премахва замърсявания : Нашият комплект за почистване на ушни дупки мръсотията от ушни отвори, премахване на миризма и се предотврати възпаление и нагноение. Лесна употреба : намокрете малко количество разтвор и поставете края в ушное дупка.Конци за почистване на ушите, заменяема, прост и удобен. Извадете хартията конец. Потапят се единият край на конеца в почистване разтвор на 3-5 секунди и го извади, след като той расправится. Бавно поставете незамоченный края на конеца през дупката за уши, бавно и внимателно докоснете няколко пъти назад-напред, перекрутите и извади конец и сотрите мръсотия.Параметри : Тип на продукта : Комплект за почистване на ушни отвори Материал : течност и хартиена нишка Спецификация на продукта : 25 мл разтвор за почистване на ушни отвори + 70 бр.

Подробности

Item Type:
Ear Hole Cleaning Kit
Material:
liquid and paper thread
Product Specification:
25ml Ear Hole Cleaning Solution + 70pcs Ear Tips Cleaning Thread
Scent:
minty scent
Function:
Clean ear hole dirt, remove ear hole smell
Package List:
1 x Ear Hole Cleaning Solution70 x Earpiece Cleaning Thread:
Note:
1. It is not recommended to use the ear care kit within half a year after the formation of the ear hole, because the ear hole has not healed, and the forced use is easy to strain. :
2. The main function of this product is cleaning; :
3. It is recommended for people with small pierced ears :

Подобни продукти в категория