• Новинка
Седмичен Органайзер за хапчета NatureTouch, 8 Офиси, Пътна Кутия за таблетки от Хранителен материал, който не съдържа BPA, за Лекарства, Добавки, Витамини, Рибено масло, Роз?

Седмичен Органайзер за хапчета NatureTouch, 8 Офиси, Пътна Кутия за таблетки от Хранителен материал, който не съдържа BPA,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Безопасен материал】 Този органайзер за хапчета, произведени от хранително-полипропилен и зерноволокнистого материал, устойчив материал, не съдържат бисфенол А, не с мирис и безопасно за съхранение на таблетки и хранителни добавки 【Двойна защита】 Тази пътна кутия за таблетки осигурява двойна защита на вашия лекарства.Първата защита на този калъф за хапчета - трайни и устойчиви на прозрачни обков, споделящи 8 офиси, чрез съединителни можете да видите какви хапчета вътре.Втората защита - външен прозрачен калъф с защитен цип, който помага на таблеткам се избягва излагането на пряка слънчева светлина / въздуха и предпазва хапчета от случайно поглъщане от деца или домашни любимци. 【Когато използвате】 Този сладък органайзер за лекарства - чудесен избор за пътуване и ежедневна употреба.Той е преносим и разполага с 8 нишки вътре.Можете да поставите вашите хапчета, вместо да носят със себе си различни бутилки с хапчета. 【Размера на продукта】 Размер опаковка таблетки е 4,3 'x 2,7' x 1,2' (Д x Ш x В).Тънък и малък, е лесно да носят със себе си или да се сложи в дамска чанта и джоб. 【Нашата марка】 Кратък, но доста сложна.Ние ви предлагаме елегантен и атрактивен външен вид, но с премиальным и функционален дизайн за подобряване на качеството на обслужване на клиентите на нашия продукт.

Подробности

Подобни продукти в категория