• Новинка
FRESHME Памучен Маска за сън Ръчно изработени и Капачка за облекчаване на Мигрена, Блокиране на светлината е Мека, Удобна Превръзка На очите, Регулируема Капачка За Об?

FRESHME Памучен Маска за сън Ръчно изработени и Капачка за облекчаване на Мигрена, Блокиране на светлината е Мека, Удобна Превръзка

Buyers rating:
BGN 8.46

Налично

? Добра КОМБИНАЦИЯ : Когато се прибера у дома след работния ден, първо аз използвам студена гелевую маска за очите, за да направи една проста процедура за облекчаване на умора от очитеКогато си лягам, аз не тази маска за очи от чиста коприна, която е наистина на 100% блокиране на светлина и не оказва никакъв натиск, много удобна маска за очите, така че аз мога да се насладите на спокойна нощ!. ?ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО на: Продукт ice gel е изработена от висококачествен материал и охлаждащ гел експертен клас.Шапчица от мигрена е изработена от 80% найлон и 20% ликра.Нашата маската за очите е изработена от мека и дишаща памук, който осигурява комфортен допир до кожата и ви помага бързо да заспи. ? ИДЕАЛНОТО БЛОКИРАНЕ на СВЕТЛИНАТА : конструкцията на маска за сън, във формата на "крылышка носа" ви позволява ефективно да блокират светлината, идваща от областта на носа, така че можете да спят или се отпуснете очите си по всяко време и на всяко място. ✅ НАПЪЛНО регулируеми : Маска за сън FRESHME може лесно да се регулира по дължина с помощта на гладка тайния велкро, че тя е отишла за различни размери на главата на мъжете, жените и децата не спутывая косата и не ги чувство за стягане.Продукт ice gel е изработена от висококачествен материал и охлаждащ гел експертен клас.Шапчица от мигрена е изработена от 80% найлон и 20% ликра.Той многократно и може да се каже, в съответствие с най-различни форми на главата, което ви позволява удобно и лесно да се лежи в леглото или на дивана. ? - ДОБРИЯТ СПЪТНИК за сън : маска за очи подобрява качеството на съня и гарантира приятен сън.Той е подходящ за различни случаи, като например за пътуване, полет, къща, офис, почивка, работа на смени, дремота, медитация и т. ? добра КОМБИНАЦИЯ : Когато се прибера у дома след работния ден, първо аз използвам студена гелевую маска за очите, за да направи една проста процедура за облекчаване на умора от очите.Когато си лягам, аз не тази маска за очи от чиста коприна, която е наистина на 100% блокиране на светлина и не оказва никакъв натиск, много удобна маска за очите, така че аз мога да се насладите на спокойна нощ!. ?ПРЕВЪЗХОДНО КАЧЕСТВО на: Продукт ice gel е изработена от висококачествен материал и охлаждащ гел експертен клас.Шапчица от мигрена е изработена от 80% найлон и 20% ликра.Нашата маската за очите е изработена от мека и дишаща памук, който осигурява комфортен допир до кожата и ви помага бързо да заспи. ? ИДЕАЛНОТО БЛОКИРАНЕ на СВЕТЛИНАТА : конструкцията на маска за сън, във формата на "крылышка носа" ви позволява ефективно да блокират светлината, идваща от областта на носа, така че можете да спят или се отпуснете очите си по всяко време и на всяко място. ✅ НАПЪЛНО регулируеми : Маска за сън FRESHME може лесно да се регулира по дължина с помощта на гладка тайния велкро, че тя е отишла за различни размери на главата на мъжете, жените и децата не спутывая косата и не ги чувство за стягане.Продукт ice gel е изработена от висококачествен материал и охлаждащ гел експертен клас.

Подробности

Подобни продукти в категория

Розов Кварц Обвалившийся Камък
  • Новинка
Оценки:

Розов Кварц Обвалившийся Камък

Възстановете енергията на любовта, с помощта на смачкан розов кварцРозов кварц е камъкът на сърцето.Свъ

BGN 1.67