• Новинка
Монтиране на стена за телевизор с наклонен стена за телевизор Моторизиран подемник за телевизор, подходящ за повдигане на телевизора е с диагонал 32-65 инча, с дистан

Монтиране на стена за телевизор с наклонен стена за телевизор Моторизиран подемник за телевизор, подходящ за повдигане

Buyers rating:
BGN 3.00

Налично

【Двухрежимное управление, 】 - моторизованное планина за телевизора - това е два начина за инсталиране, монтаж на подови и таван инсталация, които са лесно приложими към различните телевизори потолочным за монтиране на стена за телевизор може да се управлява с помощта на дистанционно управление или чрез превключвателя на кабелна връзка. 【Съвместимост, безшумен изкачване】 -Тази поставка за телевизор е с електрически подвижен тип, подходящ за повечето телевизори с диагонал 32-65 инча, максимално натоварване 37,5 кг, разстояние между дупките в рамките на 400 * 400 мм, плавно покачване и понижаване на бас, бърз и надежден изкачване на височина от 130 до 200 см със скорост 10 секунди. 【Сигурен и стабилен】-лифт с електрически люк, представени в движението на двигател за постоянен ток turbine vortex, напрежение : 110-240 v, можете да бъдете сигурни за използване както в обществото, така и у дома.Висококачествена удебелена холоднокатаная стомана, матирана напыляемая повърхността, лесно поддающаяся корозия и плавно покачване.Може да бъде вграден в тавана, е необходимо да се резервира място на инсталиране.♥ ᴗ ♥)✮✮✮ Този монтиране на стена, по естествен начин съчетано с телевизор, чудесно спестяване на място. ♥ ᴗ ♥)✮✮✮ Удовлетворени на 100% , моля, бъдете сигурни за закупуване на нашата висококачествена поставка за телевизор.Ако имате някакви въпроси, моля, оставете ни съобщение и ние незабавно ще ви отговорим! ✮. 【двухрежимное управление, 】 - моторизованное планина за телевизора-това е два начина за инсталиране, етаж и тавана, са лесно приложими към различните телевизори. тавана скоба за телевизор може да се контролира с помощта на дистанционното управление или превключвателя на кабелна връзка. 【Съвместимост, безшумен изкачване】 -Тази поставка за телевизор е с електрически подвижен тип, подходящ за повечето телевизори с диагонал 32-65 инча, максимално натоварване 37,5 кг, разстояние между дупките в рамките на 400 * 400 мм, плавно покачване и понижаване на бас, бърз и надежден изкачване на височина от 130 до 200 см със скорост 10 секунди. 【Сигурен и стабилен】-лифт с електрически люк, представени в движението на двигател за постоянен ток turbine vortex, напрежение : 110-240 v, можете да бъдете сигурни за използване както в обществото, така и у дома.Висококачествена удебелена холоднокатаная стомана, матирана напыляемая повърхността, лесно поддающаяся корозия и плавно покачване.

Подробности

Size:
as shown
Material:
cold rolled steel plate
Scope of application:
32-65inch TV
Colour:
black,White
Voltage:
110-240V
Product weight :
37.5kg
Lifting method:
Remote control / switch control
Installation method:
Ceiling installation/Vertical installation
Telescopic length :
1300-2000mm
Installation hole distance:
within 400x400MM
Scope of application:
office, living room, balcony, dining room, kitchen
Package Includes:
1 x TV Ceiling Mount:
1 x User Manual:
1 x Mounting Hardware Kit:
一一一一一 ★★★★★ 一一一一一一:
We have a strong service team, our service tenet is customer satisfaction, if you have any questions or comments after receiving the goods, please feel free to contact us! ! ! :

Подобни продукти в категория