• Новинка
NOLITOY 2 бр. Кутии Коледен Комплект Салфетки, декорация за Дома Рафтове За Съхранение на Ролка Хартия Кутия За Салфетки, Домакински Нетканая Плат Кутия За Салфетки За ?

NOLITOY 2 бр. Кутии Коледен Комплект Салфетки, декорация за Дома Рафтове За Съхранение на Ролка Хартия Кутия За Салфетки, Домакински

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Нетканая платОрганайзер за салфетки в банята : Той може да се използва за извличане на хартия и има стилен дизайн, който идеално ще се впишат в интериора на дома.Делото коледа кутии за салфетки : Тя има различни приложения, подходяща за дом, магазин, търговски център, vi, Капакът на кутията за меки салфетки : подходящ за съхранение на хартия за извличане.Използвайте в книгата за банята за декорация на коледното парти.Контейнер за салфетки на масата : Фина работа, стилна и обмислен дизайн, лесна и удобна за използване.Коледен държач за кърпички : фантастичен коледен декор за дома и магазина.Органайзер за салфетки в банята : Той може да се използва за извличане на хартия и има стилен дизайн, който идеално ще се впишат в интериора на дома.Делото коледа кутии за салфетки : Тя има различни приложения, подходяща за дом, магазин, търговски център, vi, Капакът на кутията за меки салфетки : подходящ за съхранение на хартия за извличане.Използвайте в книгата за банята за декорация на коледното парти.Контейнер за салфетки на масата : Фина работа, стилна и обмислен дизайн, лесна и удобна за използване.Коледен държач за кърпички : фантастичен коледен декор за дома и магазина.Пратката включва 2 x коледни кутии за салфетки Характеристики - Цвят : зелен титуляр за кутии за тоалетна хартия -Креативна форма и дизайн на външния вид, стилна и шик, много добър декоративен ефект на автомобилния закрепване. - Размер : Около 16,00 X11,00 X9,00 см/6,29 X4,32 X3 коледа. -Компактен дизайн - това е органайзер за салфетки в спалнята, хола, магазин и т.- ще имате добър опит, както кутия за салфетки лесен за използване и много удобен за съхранение на хартиени кърпички. -Креативен и модерен дизайн, който е много лесен за инсталиране и има висока стабилност на кутии за салфетки. - Материал : Калъф за салфетки за лице от нетъкан материал -Изработен от устойчив материал, който гарантира качеството и продължителността на живота на салфетки.

Подробности

Подобни продукти в категория