• Новинка
комплект led светлини kemimoto DS, съвместим с клубен автомобил DS, комплект улично осветление, комплект led фарове и комплект задни светлини за газ и електроенергия, който ?

комплект led светлини kemimoto DS, съвместим с клубен автомобил DS, комплект улично осветление, комплект led фарове и комплект

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Led светлини консумират по-малко енергия и пестят време на автономна работа, така че можете да минете по-нататък с едно зарежданеLed светлини ярко, така че можете да видите ясно през нощта.Експлоатационен живот на led крушки е по-дълъг - до 50 000 часа.Комплекти светодиодни осветителни тела е водоустойчив, и това ще попречи да попадне вода вътре и изгорял електрически крушки.Led светлини са направени не от стъкло, така че те са по-трайни и по-рядко се чупят лесно.Led светлини не се нуждаят от прогреве, така че те работят по-добре на студено.Регулируеми предни светлини в автомобилния интериор със завъртане на винта, лицеви панели от лят под налягане на пластмаса - ЧЕРЕН на ЦВЯТ.Висококачествени крепежни винтове за по-дълъг срок на експлоатация, нови и подобрени конектори за свързване на проводници, напрежение : 12 В. от Нашите комплекти с led фаровете са с голям радиатор за по-добро разсейване на топлината, което удължава живота на нашите комплекти, осветителни тела.Компоненти вкарана силикон, който предотвратява попадането на вода вътре и запалване на електрически крушки. 【⛳ Идеална за засаждане】 Комплект фарове Kemimoto DS, предназначени за газови и електрически модели, съвместимо с Club Car на ДС от 1993 г. до най-новите модели, не само осигурява по-добра светоотдачу през нощта, но и ъпгрейди му си количка за голф.Добавете комплект DS light, за да задоволят основните си нужди по пътя на голф. 【⛳ Лесна инсталация】 Комплект лампи за колички за голф с инструкции за инсталиране и шаблони, моля, уверете се в правилността на съединение на кабели на батерията.При инсталирането трябва да се РЕЖЕ ОТВОР в ЖАБКАТА.Ако не знаете как да го инсталирате, моля, свържете се с нас за да получите инсталационен видео. 【Напрежение⛳ 12 В】Напрежение на всички комплекти, фенери за голф, съвместими с Club Car на ДС, е 12 В, ако вашата количка за голф има напрежение 48 v или 36 В, може би, вие ще трябва да добавите редуктор напрежение 48-12 или 36 В-12, за да се предотврати изгорял фенер.

Подробности

Подобни продукти в категория