• Новинка
SLSFJLKJ Стригане на кожичките от Неръждаема Стомана Професионални Ножици За премахване на Пръстите Маникюр Инструменти за рязане на нокти (Цвят: E, размер: 1)

SLSFJLKJ Стригане на кожичките от Неръждаема Стомана Професионални Ножици За премахване на Пръстите Маникюр Инструменти

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

Изработен е от неръждаема стомана, без ръжда, е трайна и безопаснаУдобна дръжка, лесно се задържа и ви спестява усилията. дизайн, може дълбоко да се блъсне в канала на нокътя, се изчиства.Извита форма съответства на формата на ноктите.Идеален за използване както у дома, така и в спа-салоните.Изработен е от неръждаема стомана, без ръжда, е трайна и безопасна.Удобна дръжка, лесно се задържа и ви спестява усилията. дизайн, може дълбоко да се блъсне в канала на нокътя, се изчиства.Извита форма съответства на формата на ноктите.Идеален за използване както у дома, така и в спа-салоните.Параметри : Цвят : златист, сребрист Размери : като на изображениематериал : неръждаема стальпримечание : дължи На различни монитори и светлинния ефект на действителния цвят на продукта може да се различават малко от цветове, както е показано на снимките.Благодарим ви!Моля, позволете отклонение на измерване на 1-2 мм от ръчно измерване.Количество : 1 компл. Тези инструменти за маникюр са подходящи за мъже, жени, възрастни хора, а също и защото те имат богат избор на инструменти.Комплект клещи за нокти, който може да отговори на всички ваши нужди.

Подробности

Color:
Gold, Silver
Size:
As picture
Material:
Stainless Steel
Due to the different monitor and light effect, the actual color of the item might be slightly different from the color showed on the pictures. Thank you! :
Please allow 1-2mm measuring deviation due to manual measurement. :
Quantity :
1 set
These manicures set tools are suitable for men, women, the elderly and because they have a wide variety of tools. :
Nail Clippers Kit, which can meet all your needs. :

Подобни продукти в категория

Електрод, pH, Пластмасов, 120 мм, Л
  • Новинка
Оценки:

Електрод, pH, Пластмасов, 120 мм, Л

✔️Предмет : електрод ✔️Подкатегория : Електроди : p H ✔️ Обхват на измерване : от 0 до 14 p H ✔️ Температур

BGN 2.67