• Новинка
Kisangel Премиальное Пеленание, 2 бр. Чанта за Бебешки Легла, Регулируема Покривка, Обвивка, Пижамная Плат За Малките, Спален Чувал за Месеца, Удобно Облекло За сън, Сант?

Kisangel Премиальное Пеленание, 2 бр. Чанта за Бебешки Легла, Регулируема Покривка, Обвивка, Пижамная Плат За Малките, Спален

Buyers rating:
BGN 6.64

Налично

Обвивка за свободни бебета : това позволява на този спальному мешку расте заедно с детето си и да го прави идеален преходна чанта за свободниДетско оберточное одеяло : Също така може да се използва като банной салфетки, одеала за сън и т. Пеленание в детско одеало : Одеало е с най-различни мотиви, които са много атрактивни за бебета.Детско обвивка : Той понижава риска от прегряване и е превъзходен, както и дышащим, уютен и топъл.Детски оберточный чанта : той намалява риска от прегряване и е превъзходен, като в същото време дышащим, уютен и топъл.Осъществяване Списък 2 x пеленальное одеяло Функции-Тя намалява риска от прегряване и е превъзходен, както и дышащим, уютен и топъл пеленанием за бебета. -Можете да загасят стил на сън на вашето бебе, за да се осигури възможно най-добрия сън на вашето бебе в детска малко одеяло. -Това помага на новите родителите да бъдат по-спокойни и може да спести много детски време, без да се притеснявате за пеленании на детето. -Размер S за 0-3 месеца : 67,00 X51,00 X1,00 см /26,33 X20,04 X0 Детска наметало. -Материал : Памучен пелените за бебешко креватче -Размер M за 3-6 месеца : 77,00 X60,00 X1,00 см / 30,26 X23,58 X0 Пелените за сън. -Изработено от висококачествен памук, изискан дизайн и дишаща материя, детско обертывающее одеяло. -Това би било идеалният подарък за всеки повод, такива като детски душ, на рождения ден на детето.Описание на продукта Детска пеленальная обвивка, изработена от памучен плат и леко еластична, идеален за свободни.Детска обвивка лесно приключи и ставам, осигурявайки необходимия комфорт за умерено време на годината или в климата. Това е избор номер един за детски стаи, спомага за безопасен сън.

Подробности

Подобни продукти в категория