• Новинка
Четка и Държач за Тоалетна RAKUTE, Четка за Тоалетна, Четка За почистване на Тоалетната чиния, Силиконовата Капачка, Проста Четка За Тоалетна, Декоративна Четка за Тоа?

Четка и Държач за Тоалетна RAKUTE, Четка за Тоалетна, Четка За почистване на Тоалетната чиния, Силиконовата Капачка, Проста Четка

Buyers rating:
BGN 18.53

Налично

Специален окачен на държач за тоалетна четка, предназначени за вентилация и защита от капки, която осигурява хигиена и чистота на вашата баня * Отидете по-дълбоко в тоалетната чиния, прочистите бразда, прочистите процеп, плоска глава на четка може да се деформира и да се пречистят, и прочистите дълбоко в празнина. * Контакт с повърхността е чиста, материал от гъби е по-мек и по-ефективно, площ на контакт голяма, триенето е по-силно, и тя е по-добре прилепнала към почистване повърхности. * Заоблен дръжка я прави лесна за употреба. * Не изгладете задънена улица, почистване на улеи.Специален окачен на държач за тоалетна четка, предназначени за вентилация и защита от капки, която осигурява хигиена и чистота на вашата баня. * Отидете по-дълбоко в тоалетната чиния, прочистите бразда, прочистите процеп, плоска глава на четка може да се деформира и да се пречистят, и прочистите дълбоко в празнина. * Контакт с повърхността е чиста, материал от гъби е по-мек и по-ефективно, площ на контакт голяма, триенето е по-силно, и тя е по-добре прилепнала към почистване повърхности. * Заоблен дръжка я прави лесна за употреба. * Не изгладете задънена улица, почистване на улеи.Характеристики RAKUTEFeatures : подходящ е за почистване и съхранение.Материали : PP + Тргцвет : бял Размер : 8.

Подробности

Подобни продукти в категория

Кърпи 3dRose Florene Birds - Freedom - (twl-7350-1)
  • Новинка
Оценки:

Кърпи 3dRose Florene Birds - Freedom - (twl-7350-1)

Кърпа за ръце / спорт; 15 х 22 инчаИзработен от 63% полиестер (микрофибър) / 37% памук (велур махровая кърпа).И

BGN 1.00