• Новинка
700 БР. Етикети за Бутилки с вода, Водоустойчив Винил, Хладно Естетичен Сладък Албум за Изрезки, Набор от Стикери за Хелоуин за Преносим компютър, Китари, Скейтборд, Б?

700 БР. Етикети за Бутилки с вода, Водоустойчив Винил, Хладно Естетичен Сладък Албум за Изрезки, Набор от Стикери за Хелоуин

Buyers rating:
BGN 50.93

Налично

?СЛАДЪК ЕТИКЕТИ с ГОЛЯМ РАЗМЕР? ВЪВ всяка опаковка 700 различни скъп стикериНяма случайни доставка.Рисуване на етикети същото, както и на основата на фигурата.Размер етикети ще бъде 2,5-4 инча, винилови стикери могат да донесе много удоволствие в живота си. ✨【МУЛЬТИСТИЛЬНЫЙ ДИЗАЙН】 Етикети за бутилки с вода могат да се използват за украса на различни предмети, например : скейтборд, компютри, лаптоп, телефон, ipad, бележка книги, китара, хладилник, стена, мебели. ✨【Висококачествени винилови етикети】 Водоустойчиви етикети са изработени от висококачествени винилови материали и немаркого лепило.На тях няма да остане лепило, когато ги разорвут на части.Фигура отпечатва ясно и спретнато, ръчно подрязване не е необходимо, етикети vsco може да се използва веднага след отклеивания лепило от обратната страна. ✨【НЕВЕРОЯТЕН подарък за момичета】 700 бр етикети на бутилки с вода с различни модели - най-добрите подаръци за деца, юноши и момичета за декорация на лаптопи със собствените си ръце и други повърхности, които искате да декорирате.Когато получите сладък водоустойчиви стикери, първо изтрийте елементи, а след това използвайте въображението си за създаване на различни документи. ?ИДЕАЛЕН подарък ЗА ДЕЦА И ВЪЗРАСТНИ? Този зашеметяващ асортимент от стикери с графити - чудесен подарък за деца, приятели, младежи и други украшения със собствените си ръце.Удовлетворението на клиентите е нашата най-голяма мотивация, моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви проблеми с тези стикери. просто се свържете с нас, за да поръчате друга нова стикер за подмяна или връщане на парите за поръчката ви. ?СЛАДЪК ЕТИКЕТИ с ГОЛЯМ РАЗМЕР? ВЪВ всяка опаковка 700 различни скъп стикери.Няма случайни доставка.Рисуване на етикети същото, както и на основата на фигурата.Размер етикети ще бъде 2,5-4 инча, винилови стикери могат да донесе много удоволствие в живота си. ✨【МУЛЬТИСТИЛЬНЫЙ ДИЗАЙН】 Етикети за бутилки с вода могат да се използват за украса на различни предмети, например : скейтборд, компютри, лаптоп, телефон, ipad, бележка книги, китара, хладилник, стена, мебели.

Подробности

Подобни продукти в категория