• Новинка
Четки и Поставки за тоалетна KNFUT, монтиран на стената Набор от Силиконови Четки за Тоалетна, Чиста Четка за Тоалетна Без задънена улица, База Без Перфорация, Битови ?

Четки и Поставки за тоалетна KNFUT, монтиран на стената Набор от Силиконови Четки за Тоалетна, Чиста Четка за Тоалетна Без задънена

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

✽ Нашата четка за почистване на тоалетната чиния е изработена от висококачествени, лесно моющегося материал, който също така е изключително издръжлив и гъвкавЧетка за тоалетна никога не се износва и не се променя тяхната форма, като осигурява перфектна чистота. * Отидете по-дълбоко в тоалетната чиния, прочистите бразда, прочистите процеп, плоска глава на четка може да се деформира и да се пречистят, и прочистите дълбоко в празнина. * Контакт с повърхността е чиста, материал от гъби е по-мек и по-ефективно, площ на контакт голяма, триенето е по-силно, и тя е по-добре прилепнала към почистване повърхности. * Заоблен дръжка я прави лесна за употреба. * Не изгладете задънена улица, почистване на улеи.Материал : Силикагельразмер : 42 X9 X12,5 смЦвет : зелен.

Подробности

Подобни продукти в категория