• Новинка
Т-Образна Машина, Фрезови Инструмент За Смилане Ефективна Резьбонарезная Машина Аксесоари За Дървообработване Аксесоари за DIY Дърводелски Работи за Дограма

Т-Образна Машина, Фрезови Инструмент За Смилане Ефективна Резьбонарезная Машина Аксесоари За Дървообработване Аксесоари

Buyers rating:
BGN 24.76

Налично

Област на приложение : Подходящ за твърдо дърво, древесноволокнистых плочи със средна плътност, на композитни плочи, древесностружечных плочи, шперплат, акрилни плочи и т Дизайн с 4 зъби : Т-образна фрези машина нож, с уникален дизайн, удобен woodworkers използва за chiseling инструменти.Здрав и издръжлив : Изработен е от твърда сплав, със защита от откат, дълъг срок на експлоатация може да се използва с увереност.Обхват на приложение : Подходящ е за изравняване, полиране или за изглаждане повърхността на горната крило, а също така е подходящ за изрязване и фрези.Аксесоари за гравировального машина : Дървообработваща машина може да е инсталиран на машината и има добра производителност.Област на приложение : Подходящ за твърдо дърво, древесноволокнистых плочи със средна плътност, на композитни плочи, древесностружечных плочи, шперплат, акрилни плочи и т. Дизайн с 4 зъби : Т-образна фрези машина нож, с уникален дизайн, удобен woodworkers използва за chiseling инструменти.Здрав и издръжлив : Изработен е от твърда сплав, със защита от откат, дълъг срок на експлоатация може да се използва с увереност.Обхват на приложение : Подходящ е за изравняване, полиране или за изглаждане повърхността на горната крило, а също така е подходящ за изрязване и фрези.Аксесоари за гравировального машина : Дървообработваща машина може да е инсталиран на машината и има добра производителност. Конструкция с 4 зъби : Т-образна фрези машина нож, с уникален дизайн, удобен woodworkers използва за chiseling инструменти. Здрав и издръжлив : Изработен е от цементированного карбид, със защита от откат, дълъг срок на експлоатация може да се използва с увереност. Аксесоари за гравировального машина : Дървообработваща машина може да е инсталиран на машината и има добра производителност. Област на приложение : Подходящ за твърдо дърво, древесноволокнистых плочи със средна плътност, на композитни плочи, древесностружечных плочи, шперплат, акрилни плочи и т.

Подробности

Item Type:
Router Bit
Material:
Cemented Carbide
Weight:
Approx. 138g / 4.9oz
Product Post Size:
Approx. 12mm / 0.5in
Scope of Application:
Wood Trimming, Slotting, Etc
Package List:
1 xRouter Bit:
Note:
1. Please allow 1‑2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория