• Новинка
100 бр. Бели Памучни Филтри за Микродермабразио, Вакуум Филтри За лицата, Взаимозаменяеми Порести Памук Филтър, Кръгли Филтърни уплътнения, Сменяеми филтри Microderm за ?

100 бр. Бели Памучни Филтри за Микродермабразио, Вакуум Филтри За лицата, Взаимозаменяеми Порести Памук Филтър, Кръгли

Buyers rating:
BGN 4.08

Налично

[Брой в пакет] : В комплекта са включени 100 бр памучен филтър цвят бял, на които за вас е в изобилиеПрепоръчва се замени филтъра след всяка обработка. [Нормален размер] : Памучни филтри microderm са с диаметър 10 мм и дебелина 1 мм е подходящ за повечето видове вакуум масаж на лицето или дермабразио. Но преди покупката ви е добре да потвърдите, отговаря ли на размера на камъка с тези на филтърни подложки за микродермабразио вашия апарат за микродермабразио или косметическому инструмент. [Необходима подмяна] : Тези сменяеми памучни филтри могат да се използват за филтриране на кожичките, за да се избегне попадане в главния двигател и да удължи живота на инструмента. [Висококачествен материал] : Тези сменяеми филтри microderm са изработени от висококачествен памук, който е мек и поносим и не дразни и не вредят на кожата ви. [Широко приложение] : Кръгли филтърни уплътнения осигуряват добра вентилация, помагат да се съживи, да се възстанови и регенерира кожата, които са подходящи за апарати за микродермабразио в салон за красота или професионални апарати за микродермабразио, като например апарати за микродермабразио и премахване на черни точки.Характеристики : - Тези памучни филтри може да се използва за филтриране на кожичките, за да се избегне попадане на главния двигател, като по този начин за удължаване на срока на експлоатация на инструменти - Този набор от вакуумни филтри за лице е с диаметър 10 мм, подходящи за повечето апарати за вакуум масаж на лицето или дермабразио, в които се използват филтри от този тип - те са 100 бр. в комплект, това е достатъчно за използване, това е чудесен аксесоар за косметологического апарат - Подложки за памучни филтри, изработени от висококачествен материал, който е мек и не дразни кожата - Тези вакуум памучни филтри, подходящи за различни видове козметични апарати, като например апарати за премахване на черни точки и машина за дермабразио Технически характеристики : Материал : памук Цвят : бял Допълнителни диаметър : 10 мм / 0,39 инча Тегло на опаковката : около 2-33 грама Тип на продукта : Филтър памук Функция : Подходящ за различни видове козметични средства, като например машина за премахване на черни точки, машина за дермабразио и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Фрезидерм цветен кадифе 50
  • Новинка
Оценки:

Фрезидерм цветен кадифе 50

Почувствайте, за да повярвам в това Революционна защита от слънцето, придающая кожата кадифена мек, мат

BGN 18.64
Гел Hampton Sun SPF 15, 4 ет. унция
  • Новинка
Оценки:

Гел Hampton Sun SPF 15, 4 ет. унция

Слънцезащитен крем Hampton Suns Luxe Sport SPF 55 continuomist осигурява найвисоко качество на защита от слънцето, благода

BGN 1.00