• Новинка
24 Бр. Лепило с пистолет Сургучные Пръчици за Восъчен печат, Мини-Пистолет за Лепило Пликове червен восък за Сватбени Покани, Картички-Пликове, пощенски пратки, Паке?

24 Бр. Лепило с пистолет Сургучные Пръчици за Восъчен печат, Мини-Пистолет за Лепило Пликове червен восък за Сватбени Покани,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Комплектът включва : този комплект за сургуча идва с 24 златни пръчици за сургуча, което е достатъчно, за да отговарят на вашите изисквания за използване в ежедневния живот, освен това има и эстетичная хартиена кутия за съхранение, което прави за съхранение на тези восъчни щеки удобноПодходящи размери : тези восъчни пръчици за пликове са с дължина около. 4 инча / 10 см в дължина и диаметър около 0,28 инча / 7 мм, а изискана хартиена кутия има прибл. размер 4 x 4 x 0,63 инча, които могат да вървят добре един с друг.Надеждно качество : тези восъчни пръчици за печат са изработени от висококачествена смола, компактен и елегантен, които бързо да изсъхне, на тях лесно за печат, но не е лесно да се прекъсне под действието на външна сила, с тях лесно се управлява.Лекота на работа : можете да използвате тези восъчни пръчки за запечатване на писма с лепило с пистолет (не са включени в комплекта), пламъците не се изисква, така че няма нужда да се притеснявате за мръсотия и изгаряния, без да отнемат твърде много време и енергия.Многократно използване : тези лепило на пръчки, подходящи за много случаи, по-специално, можете да ги използвате за украса на вашите албуми за албуми, албуми, пликове, пощенски картички, покани, поздравителни картички, благодарственных картички, пощенски пратки, опаковки за вино, подарък за опаковане, на различни проекти направи си САМ " и много други.

Подробности

Подобни продукти в категория