• Новинка
Комплекти спално бельо Burnt Orange Queen Size Queen Size-3 бр., Леко лятно покривало за легло-90 x 98, Луксозно меко 3D ултразвук стеганое одеяло от микрофибър за всички сезони (включв?

Комплекти спално бельо Burnt Orange Queen Size Queen Size-3 бр., Леко лятно покривало за легло-90 x 98, Луксозно меко 3D

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

【Ултразвукова технология 3 D】 Нашата най-новата версия на ултразвукова технология включва мрежест слой, който подобрява устойчивост и мекота комплект queen quilt в сравнение с по-ранни модификации 【Материал премиум-клас】 Насладете се на луксозен комфорт и издръжливост нашата колекция легла премиум-клас, произведени от 100% микрофибър. Нашите комплекти воали, специално проектирани за защита от избледняване, свиване, излизане и петна, благодарение на което те изглеждат като нови дори след много пранета. 【Трайна мекота】 Е идеален за семейства с домашни любимци или деца. уникална технология и качеството на изработка може да се използва в продължение на много години, запазване на дълготраен комфорт. 【Универсален и практичен】 Този набор от одеяла изключително гъвкав и практичен, той е подходящ за различни цели, включително и коварен лятно одеало, допълнително зимно покривало за легло и елегантно бижу, спално бельо, а също са идеални за подаръци.Това е задължително допълнение към всяка колекция легла. 【Лесно грижа】 Одеяло terrocotta се характеризира с простота на грижа и подобрена структура след измиване.Препоръчва се машинно пране в студена вода с последващо изсушаване в перална машина при ниски температури. 【Ултразвукова технология 3 D】 Нашата най-новата версия на ултразвукова технология включва мрежест слой, който подобрява устойчивост и мекота комплект queen quilt в сравнение с по-ранни модификации. 【Материал премиум-клас】 Насладете се на луксозен комфорт и издръжливост нашата колекция легла премиум-клас, произведени от 100% микрофибър. Нашите комплекти воали, специално проектирани за защита от избледняване, свиване, излизане и петна, благодарение на което те изглеждат като нови дори след много пранета. 【Трайна мекота】 Е идеален за семейства с домашни любимци или деца. уникална технология и качеството на изработка може да се използва в продължение на много години, запазване на дълготраен комфорт. 【Универсален и практичен】 Този набор от одеяла изключително гъвкав и практичен, той е подходящ за различни цели, включително и коварен лятно одеало, допълнително зимно покривало за легло и елегантно бижу, спално бельо, а също са идеални за подаръци.

Подробности

Подобни продукти в категория