• Новинка
zxb-shop за Пречистване на Четка за Тоалетна Притежателя с дълга Дръжка за Четка за Тоалетна с Основание Четка за Тоалетна Прост Дизайн Четка за Тоалетна Баня, Без мърт

zxb-shop за Пречистване на Четка за Тоалетна Притежателя с дълга Дръжка за Четка за Тоалетна с Основание Четка

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

Аксесоари за баня, използвани в съвременните домовеЛесен за поддържане и почистване. Набор от тоалетни четки : ниско тегло, лесна форма, лек, но не е тромава, просто форма, може да украсят дома, безопасен и чист материал; Материал MS resin безопасен, безвреден за човешкото тяло и може да се използва с увереност. Глава на четка има подвижни строителни и нескользящую конструкция от стоманена тел, я лесно отвалить при използване.Старата главата на четката може да се замени с нова, което е много удобно. Глава на четка почиства без мъртви ъгли, а на мухъл дизайн, подходящи за дизайна на тоалетната чиния, което е удобно за почистване бачка тоалетна и лесно за използване. Основата е с изящна изработка производство, гладки ръбове и липса на изрични чеп, което отразява изящна изработка.Той е идеален за семейни бани.Подходящ за почистване в банята, лесна за съхранение и не заема много място.Name : Комплект за почистване на четка за тоалетна Материал : (базов) MS смола + (дръжка на четка) Спецификация на метал : 14,1 инча * 3.7 инча * 3,7 дюймавкратко : 1. Моля, проверете цвета и размера, преди да купите. Снимки на стоката не се включват стоки, различни от стоките. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малки различия в цвета, моля те, прости ми. Посочените данни са само за справка, размер измерва ръчно, грешката е 1-3 см, моля, позволете, да ви благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Добре дошли на обмен и обратна връзка, за да ви предостави най-добрите продукти и услуги.

Подробности

14.1 inches * 3.7 inches * 3.7 inches:
Quickly:
1. Please check the color and size before buying.:
2. Product photos do not include products other than products.:
3. Please note that due to different monitors, there may be slight color differences, please forgive me.:
4. The above data is for reference only, the size is manually measured, the error is 1-3 cm, please allow, thank you.:
5. If you find any problems with our products, please feel free to contact us via email, we will solve this problem as soon as possible.:
6. Welcome to share and feedback to provide you with better products and services. :

Подобни продукти в категория

Протектор стъклена повърхност
  • Новинка
Оценки:

Протектор стъклена повърхност

Устойчив защитен слой за стъклени повърхностиВодоустойчива средство е отличен за стъкла, врати, душкаб

BGN 48.68
батерии тип blinkee AA
  • Новинка
Оценки:

батерии тип blinkee AA

Весел Палачинки!Удовлетворение е гарантирано.Обърнете се за помощ към Мэджику Мэтту.Ние стоим зад наши�

BGN 5.01