• Новинка
Вентилатори Tberar с осветление и дистанционно управление, Сребърен 42-Инчов вентилатор на Тавана Fandelier с осветление и дистанционно управление, вентилатор на Тавана-П?

Вентилатори Tberar с осветление и дистанционно управление, Сребърен 42-Инчов вентилатор на Тавана Fandelier с осветление

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

【Висококачествени материали】вентилатори Tberar 42 инча с подсветка оборудвани с модерен хрустальным абажуром с коефициент на пропускливост на светлина до 95%, равномерно осветление и липсата на тъмни зониЧетири перката са изработени от висококачествен материал ABS, с твърди ръбове, гладка и блестяща повърхност и са трайни. 【НИСКИ ДЕЦИБЕЛИ】Вграден двигател монтаж на таван фенове кристал от чиста мед с осветление и дистанционно управление осигурява мощен въздушен поток и тиха работа чрез отдушник.Кутията с преминаващ отвор за защита от радиация може да намали вътрешната температура на основното устройство и да удължи живота на двигателя.Ниски децибели не може да попречи на вашия сън и ежедневие. 【Бесступенчатое затъмнение】 вентилатор на Тавана fandelier със светлина и дистанционно управление има функция бесступенчатого затъмняване и функция за смесване на цветове.Можете да управлявате яркостта и цвета на лампи на вентилатора с помощта на дистанционно управление.Вентилатор на тавана crystal може да се изключи в определен период от време с помощта на дистанционното управление, а максимално допустимата настройка е 2 часа. 【6 СТЕПЕНИ на ВЯТЪРА】Скорост на вятъра выдвижного монтаж на таван фенове с подсветка има общо 6 съоръжения, а перката може да се завърта напред и назад.Принудителното въртене на вентилатора полилеи може да осигури хладен вятър и да се подобри циркулацията на въздуха през горещото лято.Въртене на вентилатора полилеи може да намали нивата на поднимающегося на горещ въздух в помещението, но циркулация на въздуха в помещението може да се ускори и да се повиши температурата в помещението, когато в помещението няма вятър. 【ПРИМЕНИМАЯ СЦЕНА】 вентилатори wuyule с осветление и дистанционно управление изпълнени в модерен, съвременен стил и са приложими за различни сцени.Например, спалня, хол, вила, офис, ресторант, бар, магазин, супермаркет и т. 【Безупречно обслужване】 Нашия склад в САЩ ще изпрати на стоки в рамките на 48 часа, срок на доставка, тъй като се очаква да достигне 3-5 дни.

Подробности

Подобни продукти в категория

Среднеатлантический VWM-SPD-3616-PW
  • Новинка
Оценки:

Среднеатлантический VWM-SPD-3616-PW

Вратата VWM с достъп от плексиглас Подходяща за предните врати VWM Split Plexi височина 36 инча x дълбочина 16 см А�

BGN 0.33