• Новинка
Калъф за телефон Nbziyoo Samsung Galaxy S10, Сгъваем Портфейл от изкуствена кожа с шарени Личи, флип-надолу капак с държач за карти, Каишка за китката, Магнитна закопчалка, усто?

Калъф за телефон Nbziyoo Samsung Galaxy S10, Сгъваем Портфейл от изкуствена кожа с шарени Личи, флип-надолу капак с държач

Buyers rating:
BGN 1.67

Налично

[Съвместимост] е разработен Специално за Samsung Galaxy S10 Моля, проверете модела на мобилния си телефон, преди пускането на поръчката. [Пълна защита] Калъф затваря всички ръба, като защитава вашия телефон от ежедневните сблъсъци и падания.Вътрешната част е изработена от мека TPU, осигурява пълна защита от надраскване на екрана. [Материал на премиум] Калъф е изработен от неръждаема веганской на кожата с шарени личи, изглежда стилно, и на допир е мека. 100% ръчно изработени, придава елегантен външен вид. [Многофункционален калъф-портфейла] 3 отделения за карти за вашите идентификационни карти и страничен джоб за ежедневна употреба.Перфектна комбинация от чантата си и своята практика за телефон.Имат надеждна защита от магнитни уплътнения, за да се гарантира запазването на вашия мобилен телефон и други предмети. [Функция на каботажните] флип-надолу капачката на своята практика със стойка ще ви позволи да се насладите на видео, не са го държите в ръце, ви гарантира приятно гледане, освобождавайки ръката си.Съвместимост : Този калъф за телефон, представени в различни модели и цветове.Препоръчително е внимателно да се провери отговаря ли тя на вашия модел телефон, преди пускането на поръчката.Характеристики : Магнитна закопчалка, 3 слота за карти, джоб за пари, поставка.Материал : изкуствена кожа модел личи. Съвети : В този джоба едновременно могат да се съхраняват до 3 картички, но за ваше удобство при използване на продукти ние ви препоръчваме да постави в калъф 1 карта и малко пари.Осъществяване Списък : 1 х Кожен портфейл с панти капак.

Подробности

Подобни продукти в категория

OEM Phoenix Contact 2967772, (2 броя)
  • Новинка
Оценки:

OEM Phoenix Contact 2967772, (2 броя)

2967772, базова клеммная актуално АД диаметър 14 мм, за поголеми постоянни токове с винтовым съединение без

BGN 3.33