• Новинка
Окачен Призрак, Украса за Хелоуин, Звук, Активируемый в затворени помещения, Голям Летящ Призрак със Светещи очи и Зловещо Кричащим Звук, Декор за парти в чест на Хе?

Окачен Призрак, Украса за Хелоуин, Звук, Активируемый в затворени помещения, Голям Летящ Призрак със Светещи очи и Зловещо Кричащим

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

?УВЕЛИЧАВА УЖАСНА ОБСТАНОВКА - Благодарение на бялата зловеща маска на скелета и дефинирането на марля този виси на духа на Хелоуин просто изглежда летенето призрак посред нощНезабавно създаване на призрачно настроение и е идеална за създаване на зловещата атмосфера.Това нещо до ада плаши съседи и деца, които се занимават с лакомства.На него може да се мотае много други висящи украси за Хелоуин, като малки паучки за Хелоуин, тикви и прилепи. ?АКТИВИРУЕМОЕ ДВИЖЕНИЕ И глас - това е страшната декорация за Хелоуин изведнъж ще започне да свети и издава зловещи призрачни звуци, например при ходене, разговор или shout-деца около него.Напугайте неочаквано дошли гости, добавете по-забавно за Хелоуин!Моля, обърнете внимание : звукова активиране е много чувствителна и лесно се активира.Моля, изключете ключа зад маската, преди да я силно.Спестете енергия за специални случаи. ?ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА АТРАКТИВЕН ДЕКОР за Хелоуин - Реалистично лицето на скелета с воал изглежда много зловещо.Това подвесное украса за Хелоуин ще привлече вниманието на посетителите, съседи и минувачи, оставяйки у тях незабравими спомени за Хэллоуине.Те определено ще си спомнят за вас с ужас всеки сезон на Хелоуин.Продукти се доставят предварително монтиран и могат лесно да бъдат закрепени с помощта на рибарски конци. ?Украса за Хелоуин в закрити помещения И на открито - Перфектната украса на двора на Хелоуин и обитаван от духове къща, подходящ за парти на Хелоуин както на закрито, така и на улицата.Лесно се монтира на дървото на двора, гараж, покрива, стената, веранда и карнизе.Захранва от 3 тласък елементи LR44 напрежение от 1,5 (включени В комплекта). ?МАГАЗИН В САЩ - ще Пристигне след 2-3 дни.Можете да изберете експресна доставка, без никакви допълнителни разходи. ?УВЕЛИЧАВА УЖАСНА ОБСТАНОВКА - Благодарение на бялата зловеща маска на скелета и дефинирането на марля този виси на духа на Хелоуин просто изглежда летенето призрак посред нощ.Незабавно създаване на призрачно настроение и е идеална за създаване на зловещата атмосфера.Това нещо до ада плаши съседи и деца, които се занимават с лакомства.На него може да се мотае много други висящи украси за Хелоуин, като малки паучки за Хелоуин, тикви и прилепи. ?АКТИВИРУЕМОЕ ДВИЖЕНИЕ И глас - това е страшната декорация за Хелоуин изведнъж ще започне да свети и издава зловещи призрачни звуци, например при ходене, разговор или shout-деца около него.Напугайте неочаквано дошли гости, добавете по-забавно за Хелоуин!Моля, обърнете внимание : звукова активиране е много чувствителна и лесно се активира.Моля, изключете ключа зад маската, преди да я силно.Спестете енергия за специални случаи. ?ЛЕСНА ЗА УПОТРЕБА АТРАКТИВЕН ДЕКОР за Хелоуин - Реалистично лицето на скелета с воал изглежда много зловещо.Това подвесное украса за Хелоуин ще привлече вниманието на посетителите, съседи и минувачи, оставяйки у тях незабравими спомени за Хэллоуине.

Подробности

Подобни продукти в категория