• Новинка
Цветни одеяла MIU за пикник, Много Голяма плажна одеало с размер 80 x 60 см на открито, Лесен мат-тоут за Пролетно-летен къмпинг, плаж, парк, тераса с трева (Тъмно Синьо ка?

Цветни одеяла MIU за пикник, Много Голяма плажна одеало с размер 80 x 60 см на открито, Лесен мат-тоут за Пролетно-летен къмпинг,

Buyers rating:
BGN 10.80

Налично

Стилно пътното одеяло : Нашето одеяло за пикник на открито е класически лесен размер в сгънат вид, а удобната дръжка позволява лесно да го приберете в чантата си или да носят със себе сиМногократно използване : Подложка за пикник МИУ COLOR може да се използва като плажна одеяло, плажен мат, одеало за къмпинг, одеало за кемпери, аварийно одеяло или одеяло.Това не е просто улично одеяло, тя също така служи и за подово мат, детски игри мат, както и калъф за седалка на домашни любимци, че със сигурност е един чудесен предмет за всяко семейство.Стилно пътното одеяло : Нашето одеяло за пикник на открито е класически лесен размер в сгънат вид, а удобната дръжка позволява лесно да го приберете в чантата си или да носят със себе си.Многократно използване : Подложка за пикник МИУ COLOR може да се използва като плажна одеяло, плажен мат, одеало за къмпинг, одеало за кемпери, аварийно одеяло или одеяло.Това не е просто улично одеяло, тя също така служи и за подово мат, детски игри мат, както и калъф за седалка на домашни любимци, че със сигурност е един чудесен предмет за всяко семейство. -Първо, супер плътно с кърпа Оксфорд 600 D материал : . Супер удобни Оксфорд тъкан, с добра устойчивост на износване, ще ви е трудно да оставите драскотини или следи след триене, лесно изсъхва и водоустойчив.В сравнение с флисовым материал, мръсотия, с която може петно на повърхността на одеяла, лесно можете да почистите петна от плат с одеяла за пикник МИУ COLOR. -Второ, трайно и водонепроницаемое дъното от PVC : .Дъното е лек и водоустойчив слой от PVC, който е водоустойчив и влагостойким, едновременно изолира, което ви гарантира максимално комфортен престой на открито. -На трето място, здрава конструкция на велкро, липсата на изкривявания след многократно залепване : .Лесно можете да сгънете тази подложка за пикник с помощта на прости стъпки, в удобна чанта за носене, за да го носите навсякъде с вас, без тежък товар. -Четвърто, това одеяло е с достатъчна дебелина, за да ви осигури максимален комфорт, независимо дали това е буйна тревата или на плажа.

Подробности

Подобни продукти в категория