• Новинка
Дървена Поставка за монитор, Подступенок за екрана Подступенок за монитор, Поставка За екрана Десктоп Планина За Подобряване на Екрана Настолен Органайзер Монтаж?

Дървена Поставка за монитор, Подступенок за екрана Подступенок за монитор, Поставка За екрана Десктоп Планина За Подобряване

Buyers rating:
BGN 33.90

Налично

Вдигнете монитора на подходяща височинаТова не само е полезно за вашата врата и гръбначния стълб, но и помага за запазване на зрението.Специално проектиран за монитор/ лаптоп/ Imac/Macbook/дисплея на КОМПЮТЪРА.Той е с добро качество и достатъчно здрава, за да поддържа тежки, монитор и Принтер.it е изработен от древеснопластика, в екологично чист и ценен.НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТНОТО ПРОСТРАНСТВО.Определяне на масата осигурява ергономична работна поза.Под возвышением на екрана е допълнително място за клавиатура, химикалки и бележник.Лесно се монтира.Дори жените или тийнейджъри могат да го изградят заедно.Освен това са лесни за почистване.Гаранция след продажбата.Имаме строги стандарти за контрол на качеството.Офис резервни части и винаги ще бъде на служба.Правим си покупка без риск!.Вдигнете монитора на подходяща височина.Това не само е полезно за вашата врата и гръбначния стълб, но и помага за запазване на зрението.Специално проектиран за монитор/ лаптоп/ Imac/Macbook/дисплея на КОМПЮТЪРА.Той е с добро качество и достатъчно здрава, за да поддържа тежки, монитор и Принтер.it е изработен от древеснопластика, в екологично чист и ценен.НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА РАБОТНОТО ПРОСТРАНСТВО.Определяне на масата осигурява ергономична работна поза.Под возвышением на екрана е допълнително място за клавиатура, химикалки и бележник.Лесно се монтира.Дори жените или тийнейджъри могат да го изградят заедно.Освен това са лесни за почистване.Гаранция след продажбата.Имаме строги стандарти за контрол на качеството.Офис резервни части и винаги ще бъде на служба.Правим си покупка без риск!. "Все още загрижени за Болка В задната част на главата, След Продължителна Работа?Все още беспокоишься за Изправност на масата?Спецификация : 1. Поставка за монитор с добро качество и приятно преглед. Диаметър : около 20 49 * .5 * 13,5 cm (Д * Ш * В) 3. Тегло : приблизително 1,6 кг 4. Материал : дърво, пластмаса 5. Цвят : бял Помещение включва : 1 * Поставка за монитор Забележка : * Продуктът е произведен от дърво-пластмаса.

Подробности

Подобни продукти в категория