• Новинка
Сенника на Предното стъкло на превозното средство с героите на ужасите за Хелоуин, автоаксесоари за повечето автомобили, Сгъваема Кола Козирка от слънцето, запазв?

Сенника на Предното стъкло на превозното средство с героите на ужасите за Хелоуин, автоаксесоари за повечето автомобили,

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

【Материал изделия】 -Използвайте водоустойчива полиестер плат + пузырчатую алуминиево фолио, добра топлоизолация, може ефективно да защити колата от слънцето, ефективно защитава салон на вашия автомобил от стареене, устойчивост на топлина и създаване на максимално комфортна и хладна атмосфера в колата 【СЪХРАНЯВАЙТЕ ПРОХЛАДА В САЛОНА на АВТОМОБИЛА】Този сенника на предното стъкло осигурява ефективна изолация, чрез подкрепа на по-хладно, температурата в салона и като си пътуване по-комфортни. 【ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО КОЛИ】 козирка, подходящи за автомобили с предно предното стъкло с размери от около 27,5 инча х 51 инча Ш и по-малко.Той съдържа четири независими една издънка, за да бъде здраво закрепване към стъклото.Здрав за използване, лек и портативен, лесен за инсталиране и е освободен. 【Лесна идентификация】 Забавен автоматично на екрана на предното стъкло придава индивидуалност на вашия автомобил. позволява лесно идентифициране на вашия автомобил, идеален за търсене на вашия автомобил на претъпканите паркинги и гаражи. 【Забавен подарък】 чудесно за подаръци под формата на автофургона, suv - Удължава живота на повърхности на арматурното табло на колата, радио, LCD екран, GPS устройства и друга електроника. 【Материал изделия】 -Използвайте водоустойчива полиестер плат + пузырчатую алуминиево фолио, добра топлоизолация, може ефективно да защити колата от слънцето, ефективно защитава салон на вашия автомобил от стареене, устойчивост на топлина и създаване на максимално комфортна и хладна атмосфера в колата. 【СЪХРАНЯВАЙТЕ ПРОХЛАДА В САЛОНА на АВТОМОБИЛА】Този сенника на предното стъкло осигурява ефективна изолация, чрез подкрепа на по-хладно, температурата в салона и като си пътуване по-комфортни. 【ПОДХОДЯЩ ЗА ПОВЕЧЕТО КОЛИ】 козирка, подходящи за автомобили с предно предното стъкло с размери от около 27,5 инча х 51 инча Ш и по-малко.Той съдържа четири независими една издънка, за да бъде здраво закрепване към стъклото.

Подробности

Подобни продукти в категория

Faceplates Xbox 360 От Въглеродни влакна
  • Новинка
Оценки:

Faceplates Xbox 360 От Въглеродни влакна

Достъп до конзолата за видео игриПоказва пътуване.Достъп до конзолата за видео игри.Показва пътуване.С�

BGN 2.33
Бормашина Walter Titex - DC150-03-13.300A0-WJ30RE
  • Новинка
Оценки:

Бормашина Walter Titex - DC150-03-13.300A0-WJ30RE

Тренировки стандартната геометрия видийDC150 Изпълнява твердосплавное пробиване без вътрешна охладите�

BGN 0.67