• Новинка
LEORX 12 бр. Пилочки за нокти Класическа Наждачная дъска Пилочки За Буфериране на Ноктите Двустранни Инструменти за маникюр (размер 100/180)

LEORX 12 бр. Пилочки за нокти Класическа Наждачная дъска Пилочки За Буфериране на Ноктите Двустранни Инструменти за маникюр (размер

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

Двустранен пилочки за нокти, наждачная дъска, буфери за нокти, могат да се използват за подпиливания естествени нокти, режийни нокти, изграждане на нокти и т С помощта на шмиргел дъски за пилочки за нокти можете да създадете един красив дизайн на нокти, която поискате.Чудесно като за професионален специалист по маникюру, така и за тези, които учат за нокти-арт.Идеално за грижа за пръстите на краката и салонного употреба.Преносим и моющийся дизайн, лесен за използване.Двустранен пилочки за нокти, наждачная дъска, буфери за нокти, могат да се използват за подпиливания естествени нокти, режийни нокти, изграждане на нокти и т. С помощта на шмиргел дъски за пилочки за нокти можете да създадете един красив дизайн на нокти, която поискате.Чудесно като за професионален специалист по маникюру, така и за тези, които учат за нокти-арт.Идеално за грижа за пръстите на краката и салонного употреба.Преносим и моющийся дизайн, лесен за използване.Описание на Продукт представлява комплект от 12 бр. двустранни пилочек за нокти, буфери за шмиргел дъски, които основно са изработени от здрава шкурка и меки губчатых материали и могат да бъдат използвани за подпиливания естествени нокти, режийни нокти, изграждане на нокти и т. Това е лесна за използване, това е наистина забележителна подобно на гъба пила за нокти, идеално подходящ за професионална и лична употреба.Характеристики - Цвят : както е показано на снимките. - Материал : здрава шкурка, мека гъба и твърди пластмасови. - Размер : прибл. 18 * 2 * 6 см/ 7.4 инча (Д *Ш* В).Опаковката включва 12 * Трайни пилочек за нокти.

Подробности

Подобни продукти в категория