• Новинка
Гъба за съдове Alipis 6 бр., Скрубери, Гъба за плочки, Практически Посуда, Скрубер За миене, Търкане, Полипропиленови Четка, Четка за Килими, Гърне, Небето-Синьо, с Кухнен?

Гъба за съдове Alipis 6 бр., Скрубери, Гъба за плочки, Практически Посуда, Скрубер За миене, Търкане, Полипропиленови Четка,

Buyers rating:
BGN 14.78

Налично

Четка за миене на ръце : Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близкиТе ще бъдат много щастливи.Четка за миене на пода : Глава на четка с трайни четина за твърда и мека почистване на бани, кафельных стени, килими, пол и така нататък.Гъба за миене на съдове : Тези универсални четки ускоряват почистване и улеснят изпълнението на сложни работи.Скрубер за мивка : четка с къса дръжка, четка за почистване на купа, четка за плочки в банята, готварска четка за почистване, мултифункционална четка.Четка за баня : Можете лесно да достигне до ъглите на съдове или на дъното високи чаши и чаши за вино.Четка за миене на ръце : Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.Те ще бъдат много щастливи.Четка за миене на пода : Глава на четка с трайни четина за твърда и мека почистване на бани, кафельных стени, килими, пол и така нататък.Гъба за миене на съдове : Тези универсални четки ускоряват почистване и улеснят изпълнението на сложни работи.Скрубер за мивка : четка с къса дръжка, четка за почистване на купа, четка за плочки в банята, готварска четка за почистване, мултифункционална четка.Четка за баня : Можете лесно да достигне до ъглите на съдове или на дъното високи чаши и чаши за вино.Осъществяване Списък 2 х четки Особености - Материал : полипропилен, влакна и гъба. - Цвят : Скай-синя четка за почистване на съдове. - Тази четка ще ви помогне ефективно и без усилие почистване на трудно достъпните места четката за миене на съдове. - Произведен от материал, те и ползвай.Можете спокойно да го използвате кухненски четка. - Благодарение на качествен дизайн на глави четки, текстура, тя може да използва вашите кухненски принадлежности от destroy multifunction brush. - Тази четка е идеално средство за почистване на стъкло, кухненски аксесоари и купи за тенджери.Това може да съкрати времето за прибиране на гъба за миене на съдове. - Този продукт може да се представи като отличен подарък за вашите приятели и близки.

Подробности

Подобни продукти в категория

Батерия MDMprint, никел-кадмиевая
  • Новинка
Оценки:

Батерия MDMprint, никел-кадмиевая

✅ Батерия, nicad ✅ Предмет : Батерия ✅ Тип батерия : никелкадмиевая ✅ Напрежение : 7,5 V ✅ Капацитет на батер

BGN 1.67
Хагерти? Сребърни Ръкавици
  • Новинка
Оценки:

Хагерти? Сребърни Ръкавици

РЪКАВИЦИ ЗА ПОЧИСТВАНЕ на СРЕБРО ПРЕМИУМКЛАС за почистване и грижа за предмети от сребро или посеребре�

BGN 9.06