• Новинка
Набор от FACETORY Mask Collection 1 и комплект Star Velvet Sleeping Mask Пакет - Съдържа специални натурални съставки - Наситени с витамин С - Нежно ексфолира кожата - Дълбоко овлажняване н?

Набор от FACETORY Mask Collection 1 и комплект Star Velvet Sleeping Mask Пакет - Съдържа специални натурални съставки - Наситени

Buyers rating:
BGN 13.95

Налично

? ГРИЖИ ЗА СЕБЕ си, се нуждаете, за да поглезите кожата си и да се отпуснете!Няма по-добър начин да се отпуснете в края на дълъг ден с помощта на маска-лист!Го охлаждащ материал и питателна копър ще ви помогнат да се освободите от стреса, като едновременно се грижат за кожата си! ✨ЗА ВСИЧКИ ТИПОВЕ КОЖА - всяка маска е предназначена за решаване на различни проблеми на кожата, за да му придават блясък и я подкрепят.Маски достатъчно нежни, за да можете да ги използвате всеки ден, за да се хидратират и сияние на кожата.Съдържа 5 различни листни маски!. ✔ ПРЕДИМСТВА : премахва тусклость, причинена от мъртъв клетките на кожата и гиперпигментацией, възстановява като бариера на кожата, благодарение на което тя остава еластична и хидратирана, и изравнява цвета на кожата, придава обновена и сияйна кожа. ? НЕЗАЛИЧИМИ ПРОЦЕДУРА на ВЕЧЕР, нанася се вечер, за да може да се събуди с обновена кожа.Хидратираща маска за сън отлично се използва, когато кожата ви се чувства тъп.Този продукт е предназначен за допълнително овлажняване, хранене и други полезни действия за борба с тусклостью и обезводняване, като придава на кожата най-добрия външен вид и самочувствие!. ? БЕЗ ЖЕСТОКОСТ, ДОКАЗАНИ И ОБИЧАНИ - нашите продукти не са тествани върху животни.Продукти, произведени в Корея.? продукти, внимателно тествани и изследвани от нашия екип.Ние се уверяваме, че ни харесва формула, преди да го споделя с нашите клиенти.Всички продукти са изработени от качествени съставки и не съдържат никакви агресивни компоненти.Навлажняване и поглезете кожата си с помощта на нашата колекция Face Tory и набор от маски за сън Star Velvet!В състава на всеки продукт включва естествени съставки и са предназначени за лечение на широк спектър от проблеми с кожата!.

Подробности

Подобни продукти в категория

TOVEGAN Зелен Блестящ крем за лице
  • Новинка
Оценки:

TOVEGAN Зелен Блестящ крем за лице

Двойна хидратация с формулата "Серум в крема" В състава е включена 67,42% екстракт от centella asiatica.Успокояващи

BGN 12.12