• Новинка
KLKCMS Мат-Стъргалка за Котки, Мат-Драскотина За Котки, Аксесоари за домашни Любимци, Забавна Интерактивна Играчка за Домашни Любимци, Когтеточка за Котки, Защи?

KLKCMS Мат-Стъргалка за Котки, Мат-Драскотина За Котки, Аксесоари за домашни Любимци, Забавна Интерактивна Играчка за Домашни

Buyers rating:
BGN 11.83

Налично

* Широко се използва : Удовлетворяйте нужди kitties в почесывании, почивка, сън, игриПодходящ за котки от всички възрасти и малки животни. * Материал : Когтеточка за котки изработени от сезал, здрав, износостойкая.Дъска за котешки драскотини привлича котката на игри, увеличаване на физическата активност и забавление. * Най-добрият подарък : най-Добрият подарък за празника и рожден ден за вас и всички ваши приятели, обичащи котки. * Подложка-когтеточка за котки : Голямо пространство подложка-когтеточки удобно да лежи и предоставя за котки от място за почивка. * Защита мебели : Мат-стъргалка за котки предоставя възможност за котки от царапаться, защита на вашите мебели, килими, мека мебел от техните действия по заострению нокти.

Подробности

Подобни продукти в категория