• Новинка
Лампа за грим с бродерия във формата на Полумесец TKHP, Професионален Лампиона с Прибиращ Пълен Заполняющим светлина, Използван за правене на снимки за Грижа за кожа?

Лампа за грим с бродерия във формата на Полумесец TKHP, Професионален Лампиона с Прибиращ Пълен Заполняющим светлина, Използван

Buyers rating:
BGN 16.29

Налично

【Регулируема яркост】под лампа съчетава в себе си 3 нива на цветовата температура и яркост, за да се създаде най-подходящото осветление за вашето събитие или ситуация 【Въртене на 360°】Горния етаж лампа за мигли, въртящи се на 360 °, ви позволява лесно да регулирате ъгъла на осветление и дава възможност за насочване на светлината там, където ви трябва. 【Регулируема височина】 Можете да регулирате съответната височина в съответствие с околната среда, за да ви помогне по-идеално изпълняват своята работа. 【Материал】 е Изработена от алуминиев материал, здрав, необходим за професионалисти или домашна употреба, осигуряващ ви отлична функционалност. 【Основа】 Основата на осветителното тяло е напълно плоска, за да се предотврати преобръщане, което ви гарантира сигурност.Мек и не е ослепителна светлина, по-ясен и приятен за очите, почти не се дразни на лицето на клиента и той може напълно да се насладите на процеса за маникюр и грижа за кожата в магазина. Подова лампа съчетава в себе си 3 нива на цветовата температура и яркост за създаване на най-подходящото осветление за вашето събитие или на околната среда. Под лампа за мигли, въртящи се на 360 °, възможност за лесно регулиране на ъгъла на осветяване. Височината може да се регулира в зависимост от околната среда, за да ви помогне по-перфектно да завърши работата. Изработен е от алуминий, тя е здрава и е незаменим за професионална или домашна употреба. Основата на лампата е абсолютно плоска, за да предотвратите преобръщане и осигурете ви даде сигурност на Функция : Димиране цвят, с регулируема яркост, регулируем размер на височина : 120-180 см * 100 см * 22 cm Функция : двуцветен температура Начин на употреба : вертикален Диапазон на регулиране : плавно спиране на тока 0%до 100% Цветна температура : 3000 До ~ 6000 До (+/- 200 К) Пощенски код на цветовете : RA> 90 Значение люмена : 2000 л Тегло на продукта : 6 кг за Принадлежност към продукт : 1. Корпус светильника4.

Подробности

Подобни продукти в категория

Серум за стягане на очите RenewElle
  • Новинка
Оценки:

Серум за стягане на очите RenewElle

Укрепва съпротивителните сили на кожата, появата на фините линии и гъши кракаПодобрява блясъка и текст�

BGN 29.01