• Новинка
Ръчна/Автоматична Машина за източване на кабели, Преносима Машина за източване на медни проводници с дръжка 0,05-1,5 инча, Усъвършенстване на Автоматична работа При с?

Ръчна/Автоматична Машина за източване на кабели, Преносима Машина за източване на медни проводници с дръжка 0,05-1,5 инча, Усъвършенстване

Buyers rating:
BGN 35.99

Налично

【ЗАЯВЛЕНИЕ за актуализиране на】 1,5 мм-38 мм, подходяща за гъвкави кабели, високоволтови кабели, няколко направления кабели и т 【Ръчно и пробивна който има】Устройство за източване на кабели се активира, подвижна дръжка, гладка и лесна за използване.Тя също така може да работи автоматично при свързване на електрически бормашини за лесна и бърза работа. 【Здрав материал】Машина за източване на тел изработена от висококачествена алуминиева сплав, устойчив и износостойкого. тежи 1,68 кг (3,7 кг), което го прави преносим и лесен за използване.Можете лесно да инсталирате на някоя пейка или на работното място. 【Регулируеми ножове】Регулируеми ножове остри, а управлението е просто, те могат по-бързо самостоятелни медна тел, което прави процеса на рециклиране на по-продължителни. 【Гаранция за обслужване на】 Ние обръщаме внимание на вашия опит пазаруване.Машината е оборудвана не само с пълен комплект принадлежности, но и стандартен ръководство на английски език.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще решим проблема възможно най-скоро.

Подробности

Подобни продукти в категория