• Новинка
Професионални Машинки за Подстригване на коса за мъже, Машинки За Стригане HAYRICH Zero Gapped T, Електрическа Машинка За Подстригване Pro Li Outliner, Безжична Машинка за Подстри?

Професионални Машинки за Подстригване на коса за мъже, Машинки За Стригане HAYRICH Zero Gapped T, Електрическа Машинка За

Buyers rating:
BGN 15.99

Налично

Професионална козметика за мъже е Предназначена за много по-гладко, бързо и прецизно рязане на всички типове коса, с висококачествени самозатачивающимися остриета от неръждаема стомана продължително действие с високо съдържание на въглерод, не запутывающимися в косата и помага да създавате разнообразни прическиБезжична конструкция с USB-акумулаторна батерия - Машинка за подстригване на коса за мъже е с Т-образен дизайн на острието, което е идеално за чист укладок, като страничните части и деколте. Литиево-йонна батерия с капацитет 1200 ма батерия осигурява над 180 минути непрекъсната работа, USB-кабел, съвместим с USB интерфейс-зарядно устройство.Пишеща машина-машинка за подстригване на коса с нулева разлика - Има 3 различни расческами с ограничение за дължина (от 1 мм, 2 мм и 3 мм), които позволяват да се подрязват косата желаната дължина.Машинка за подстригване HAYRICH с нулева разлика включва също и USB-кабел и четка за почистване, вие буквално можете да изрежете кант нещо.Безшумен и водоустойчив-той е силен и остър, улавя и отрязва косата равномерно, бързо и спестява разходи за труд, в същото време с минимални нива на шум, което позволява бързо да се мият главата нож в течаща вода след употреба, за да го запази в чистота.Лесно стригутся коса - малкия размер, които можете да носите със себе си.Подвесное Т-образно острие свободно се нарязва по време на бръснене, а отрежете косата лесна за почистване, без образуване на отлагания.Подходящ за маслената главата, карвинга, винтажной прически, оплешивяване.Идеален избор за подарък за човек, съпруг, баща.Тип : Електрически белезници.Употреба : Фризьорски салон, къща. Размерът на машинката за коса : 5,9 * 1,6 инча.Мощност : 10 Вата. Батерия : 3,7 На 1200 mah. Време за зареждане : 2 часа, време на употреба : 3 часа. 3 различни края на билото са идеални за косенето на начинаещи. Плътна рязане : Т-образен нож от въглеродна стомана за изравняване, проектиране и сухо бръснене - без пропуски.

Подробности

Подобни продукти в категория

Балсам с алое вера Mill Creek 14 грама
  • Новинка
Оценки:

Балсам с алое вера Mill Creek 14 грама

Мек балсам за всеки ден успокоява сухата кожа на главата, хидратира и омекотява косатаИдва с шум или кап

BGN 5.60