• Новинка
DDDCM Велосипедна Спортна Превръзка от неопрен за Йога, впитывающая пот, Превръзка от неопрен за коса за Йога, Впитывающий пот зона за спортна сигурност (Цвят: E674774)

DDDCM Велосипедна Спортна Превръзка от неопрен за Йога, впитывающая пот, Превръзка от неопрен за коса за Йога, Впитывающий пот

Buyers rating:
BGN 21.51

Налично

Качеството е на първо място, най-доброто обслужване 100% чисто нов и високо качество!.Материал : Памук + влакно.Цвят : бяло, мока.Моля, обърнете внимание, че поради влиянието на светлината и на екрана се допускат леки хроматични аберации.Качеството е на първо място, най-доброто обслужване. 100% чисто нов и високо качество!.Материал : Памук + влакно.Цвят : бяло, мока.Моля, обърнете внимание, че поради влиянието на светлината и на екрана се допускат леки хроматични аберации. Свободен размер, обиколката на не по-малко от 48 см, с използването на еластични материали, за по-голям брой потребители. Висококачествени меки и еластични влакна от полиестер и ликра. Той е много подходящ, за да се предотврати източване на пот на лицето си по време на упражнения и фитнес. Спортна превръзка на главата в различни цветове, черно, синьо, лилаво, сиво, розово. Представете спортен колан с главата надолу, за да изберете различни серии по ваш избор и да задоволим всички ваши нужди.

Подробности

Подобни продукти в категория