• Новинка
Комплект Чаени лъжички за кафе в едно цвете, една Чаена лъжичка от неръждаема стомана PBIEHSR, Десерт лъжица от Две Дължини за Разбъркване на напитки, Млечен шейк и кон?

Комплект Чаени лъжички за кафе в едно цвете, една Чаена лъжичка от неръждаема стомана PBIEHSR, Десерт лъжица от Две Дължини

Buyers rating:
BGN 5.39

Налично

✅【Различни Флорални мотиви】: В комплекта са включени 9 лъжици за цветя, всяка лъжичка има своята изискана и красива модел на цвете, като сакура, слънчоглед, цвете от балон, лъжици за цветя на космоса и така нататък ✅【Дълги и къси лъжици】 Дължина на къса лъжици е 12,5 см / 4,9 инча, дължина на дълга лъжичка - 17,5 см / 6,9 инча.Дълги и къси лъжици могат да отговарят на вашите нужди. ✅【Високо качество и безопасност на】 : Произведени от хранително-вкусовата неръждаема стомана 304, огледално полиране, не съдържат ръжда и трайни, могат плътно в контакт с храните.Елегантни и качествени дръжки с гладки ръбове, по-удобни за употреба. ✅【Широко приложение】: Подходящ за смесване на напитки, като лимонада и чай с лед, студен кафе, млечен шейк, желе, размешивание кафе, сладолед, чай, леки закуски и т., Подходящ за домашна употреба на кафе и чай магазини. ✅【Идеален подарък】: Благодарение на тънък майсторство на изработката и роскошному външен вид тези лъжици ще станат най-добрият подарък за приятели и семейства, особено за любителите на готвене, е походящ за Коледа, рожден ден, годишнина и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Малка статична Стикер Rico NCAA
  • Новинка
Оценки:

Малка статична Стикер Rico NCAA

Малък стикер със статичен ефект изглежда страхотно върху стъкло на всеки автомобилПроизведен от здрав

BGN 6.33
Настолен калкулатор CASIO JF-120ECO
  • Новинка
Оценки:

Настолен калкулатор CASIO JF-120ECO

Настолен дисплей с 12 фигури в реален размер и корпус от рециклирана пластмасаИма възможност за изчисля�

BGN 2.80