• Новинка
Smartstandard 12-крак тежкотоварни комплект обков за плъзгащи се врати на обора, Индустриален стил, черно, (Целия комплект включва 2 повдигащи дръжки и 2 ръководства за пол)

Smartstandard 12-крак тежкотоварни комплект обков за плъзгащи се врати на обора, Индустриален стил, черно, (Целия комплект

Buyers rating:
BGN 3.33

Налично

Защо са ни избрали : за 1/3 от пазарната цена можете да получите тук продукти със същото качество!Комплект оборудване премиум клас се предлага заедно с напълно готови съоръженияПроста и незатейливая монтаж : Професионално обучение и обслужване на клиенти ще ви помогне навреме да се решат всички проблеми с инсталирането.Спестете разходи за търсене на дърводелец или екипи от декоратори.Пратката включва : Комплект обков за врати и плевнята (2x рейк дължина 6,0 метра, 9x стълбовете за рейки, 4x валяк, 4x врата упор, 4x торцевая на кутията, 2x употреба за секс, 1x шестостенния ключ, 2x врата копчето; всичко останало оборудване, необходимо е включено в комплекта, както можете да видите на снимките.За 16-инчов шипове.) Вратата е в комплект не е включена.Товароносимост на вратите : 220 кг, широчина на рамката на панела : 36 инча, дебелината на рамката на панела : 13/8 инча и 1 3/4 инча.Избор за вашия дом : Този модерен вариант на класическата амбарной врати не само спестява място, но и ви позволява да отваряте няколко стаи, без неудобствата, свързани с люлка вратата. Въпрос : Как да се гарантира устойчивостта и сигурността на вратата?. 2 * Дръжки на прислужници : Две врати фиксатор се плъзгат по жлеба и проточи във всеки един момент, да заключва вратата точно там, където искате, и те са снабдени с гумени капачки за тихи затваряне. 1 * Водач за секс : комплектът включва Т-образен водач за секс (с анкерами), предотвращающая легнало в вратата навън или упирающаяся в перваз. 2 * Антипрыгунчики - тези малки кръгли дискове са монтирани отгоре на вратата си и не позволи да свали на вратата с водачи, ако не ги завъртите.Въпрос : Кога трябва да инсталирате на таблата?. Ако шипове не съвпадат с предварително предварително пробити отвори в шина.Ако има покритие крилото на вратата.А "дълбочина на вратата на" плюс "дълбочина облицовки" по-голям от 2 сантиметра. Въпрос : на Колко места трябва ми над вратата капак?.О : за правилна инсталация на този комплект ще ви се наложи разстояние не по-малко от 8 см от горната част на врата до тавана (или корончатого молдинга, ако има такъв).

Подробности

Подобни продукти в категория