• Новинка
AGNUEU малък Ковчег за Бижута, Изкуствена Кожа, Преносим за Жени, Многослоен Органайзер, Калъф За Съхранение на Бижута, Подарък Обеци, Пръстени, Гривни (розов)

AGNUEU малък Ковчег за Бижута, Изкуствена Кожа, Преносим за Жени, Многослоен Органайзер, Калъф За Съхранение на Бижута,

Buyers rating:
BGN 3.99

Налично

?【Прост дизайн】 : Тази ковчег за бижута представлява кутия за съхранение от среден размер с имитация на джобове вътре, добре че не позволява обвързването на бижута и ролка за пръстени отстрани, достатъчно за съхранение на вашите позвъняванияПазете огърлици в горната част на кутии за бижута с подвижни прегради, за да е по желание на секции за различните места за съхранение. ?【Дизайн за съхранение на】 : на Дъното на тази кутии за бижута състои се от 4 квадратчета, които можете да използвате за поставяне на гривни, колиета и други аксесоари.От дясната страна - това е пръстен, ексклузивно място за обеци, а горната - място за съхранение на огърлици.Дизайн на мека джоба си много добре предпазва вашите колиета, медальони и други аксесоари.Вътре кутии за скъпоценности се намира саше саше с ароматизатором. ?【Материал】 : Външната страна е подарък кутия за бижута изработена от изкуствена кожа, която е водоустойчива, дишаща и разполага с превъзходна мекота.Външната повърхност на кутии за бижута, която можете да избършете с влажна кърпа, а вътрешната част подарък кутия за бижута изработена от мека кърпа, расшитой мъниста.Добре защитава всички видове бижута от надраскване.Отвън моделът е снабден с цип, който лесно се отварят и затварят, и предмети не е толкова лесно падат. ?【Стоки от първа необходимост за пътуване】 : Размерът на тази ковчежета за бижута е 3.9 инча * 3,9 инча * 1,9 инча.Малък и портативен кутия за бижута може да се използва само у дома, но и носят със себе си в багажа и чанти по време на пътуване, да си украса може да се съхранява внимателно.Той се използва за бизнес пътувания и пътувания в събота и неделя. ?【Чудесен подарък】 : Външния вид на тази кутии за бижута се отличава с елегантност и лекота, но в същото време очарователен дизайн, това е един прекрасен подарък за майка, съпруга, дъщеря, приятелка, приятелите, както и за Ден на майката, Ден на Св. Валентин, Коледа, е перфектен подарък за Деня на благодарността, рождени дни и други празници.

Подробности

Подобни продукти в категория

ДИАМАНТЕНИ ДИСКОВЕ HAWK - TJ752-340-8
  • Новинка
Оценки:

ДИАМАНТЕНИ ДИСКОВЕ HAWK - TJ752-340-8

8 Броя В опаковкаОсобено остро diamond покритие Дебелината на 1 / 32".Само колела (без хвостовиков) 8 Броя В опа�

BGN 3.49
Ключа за Vemo V40-73-0027, фаровете
  • Новинка
Оценки:

Ключа за Vemo V40-73-0027, фаровете

Чисто нов детайл VEMO Наименование на продукта : разпределителните детайл Марка : VEMOOEM Numbers : 90437440 / 62 40 097 /

BGN 2.00