• Новинка
Държач за Кърпички с сенника Кола за Салфетки, Кожен Калъф За Салфетки, Диспенсер за Маски за кола, Кола за Еднократна употреба, Маски, Автомобили Кутия за Салфетки ?

Държач за Кърпички с сенника Кола за Салфетки, Кожен Калъф За Салфетки, Диспенсер за Маски за кола, Кола за Еднократна употреба,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Качеството на премиум-клас : Нашата кола за салфетки, изработени от висококачествена изкуствена кожа, което придава на притежателя на салфетки, наситен със стилен външен видНашият страхотен дизайн не ще загораживать ви преглед по време на шофиране.Лесна инсталация : просто прикрепете салфеточный калъф за козырьку, облегалката на седалката или джоба на вратата на колата.Това ще ви предпази от проблеми с намирането на салфетки. почистете всички ваши незакрепленные кърпички, които ще ви помогнат да запазите добро настроение зад волана.Лесна инсталация : просто прикрепете салфеточный калъф за козырьку, облегалката на седалката или джоба на вратата на колата.Това ще ви предпази от проблеми с намирането на салфетки. почистете всички ваши незакрепленные кърпички, които ще ви помогнат да запазите добро настроение зад волана.Перфектен дизайн : Класически и компактен дизайн на този автомобил притежателя за салфетки прави колата по-организирани и спестява място за вашия автомобил.Стяга ще бъде надеждно закрепен навсякъде, и калъф за салфетки не падне. много по-лесно и по-безопасно, отколкото сложи калъф за кърпички на седалката на колата, направи така, че колата да изглежда по-подредено.Опаковка в пакет : Вие получавате 1 бр. автомобил на притежателя за салфетки.Нашият автомобилен козирка за салфетки са подходящи за всички превозни средства.Държач кърпа за козирка мерки 9*5*1. Забележка : Към всяка кутия с кърпички приложен пакет с качествени хартиени кърпи.Качеството на премиум-клас : Нашата кола за салфетки, изработени от висококачествена изкуствена кожа, което придава на притежателя на салфетки, наситен със стилен външен вид.Нашият страхотен дизайн не ще загораживать ви преглед по време на шофиране.Лесна инсталация : просто прикрепете салфеточный калъф за козырьку, облегалката на седалката или джоба на вратата на колата.Това ще ви предпази от проблеми с намирането на салфетки. почистете всички ваши незакрепленные кърпички, които ще ви помогнат да запазите добро настроение зад волана.Лесна инсталация : просто прикрепете салфеточный калъф за козырьку, облегалката на седалката или джоба на вратата на колата.

Подробности

Подобни продукти в категория