• Новинка
Планински МЪЖКИ Професионални Инструменти, Ръчни Самоцентрирующийся САМ Метален Патронник на Струг За Дърво Дървообработващи Детайли Инструмент K02-63 Добре Израб?

Планински МЪЖКИ Професионални Инструменти, Ръчни Самоцентрирующийся САМ Метален Патронник на Струг За Дърво Дървообработващи

Buyers rating:
BGN 57.57

Налично

- Използване на висококачествени материали За производството на Професионални инструменти, добре работещи и издръжлива Компактен патрон малък обем, лесен за употреба. Той притежава висока точност на центриране, а също и голям диапазон на затягане. Касетата е изработена за метрови машини при обработката на цветни метали, такива като пластмаса, и така нататък. -Конструкция с 4 кулачками, самоцентрирующаяся, широко се използва за дърводелски струг.Забележка : имаме и Различни Други Инструменти и аксесоари.Ако Имате някакви нужди или въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас!Цвят : черно + сребристо Материал : стомана Модел : K02-63 Вида на чък : 4-челюстный чакчак Структура : нормално Тип хранене : ръчно Размер : като на снимката Тегло : 752 г (прибл.) Пратката включва : 1 х Чак2 х пръти, Само горе на съдържанието на пратката, други стоки, които не са включени.Забележка : Светлинна стрелба и различни дисплеи може да доведе до това, че цветът на продукта на снимката е малко по-различен от реалния.Допустимата грешка на измерване е +/- 1- 3 виж.

Подробности

Подобни продукти в категория