• Новинка
AOOF Подвижна Набор от Тоалетни четки За Баня С Пластмасова Дръжка, Държач във формата на Ваза, Четка за почистване (Цвят: зелен)

AOOF Подвижна Набор от Тоалетни четки За Баня С Пластмасова Дръжка, Държач във формата на Ваза, Четка за почистване (Цвят:

Buyers rating:
BGN 2.67

Налично

1 Този ершик за тоалетната чиния е с уникална форма, подобна на притежателя във формата на ваза. Дръжки и огради са изработени от ABS-пластмаса, здрава и никога не се огъват. Глава на четка за тоалетна голяма и мека, за да не навреди на тоалетната чиния. Това би могло да се превърне в украса на вашата баня. Прекрасен избор за набиране на тоалетни четки.Описание : Този набор от тоалетни четки има уникална форма, подобна на притежателя във формата на ваза.Това би бил чудесен избор за набиране на тоалетни четки.Параметри : Цвят : зелен, розов, каки, синьо, бяло Материал : ABS-пластикразмер : около 16 * 16 * 38 см [Конвертиране : 1 cm = 0,3937 инча, 1 инч = 2,54 см] Характеристики : 1. Този ершик за тоалетната чиния е с уникална форма, подобна на притежателя във формата на ваза. Дръжки и огради са изработени от ABS-пластмаса, здрава и никога не се огъват. Глава на четка за тоалетна голяма и мека, за да не навреди на тоалетната чиния. Това може да се превърне в украса на вашата баня. Прекрасен избор за набиране на тоалетни четки.Пратката включва : 1 х Набор от тоалетни четки.

Подробности

Color:
 Green,Pink,Khaki,Blue,White
Material:
 ABS Plastic
Size:
 about 16*16*38cm
[Conversion:
1cm=0.3937 inch, 1inch=2.54 cm]
Features:
1. This toilet brush has a unique shape, like a vase shape holder.:
2. The handles and guards are made of ABS plastic, sturdy and never bent.:
3. The toilet brush head is big and soft, not to hurt the toilet.:
4. It could be a decoration at your bathroom.:
5. Wonderful choice for toilet brush set.:
Package Included:
1 x Toilet Brush Set :

Подобни продукти в категория