• Новинка
Heyiarbeit RC USB Кабел За Зареждане на nicad Никел-Водороден 3,6 В Кабел-Адаптер SM-2Т за RC Ni-MH Ni-CD Батерия Черно 2 бр.

Heyiarbeit RC USB Кабел За Зареждане на nicad Никел-Водороден 3,6 В Кабел-Адаптер SM-2Т за RC Ni-MH Ni-CD Батерия Черно 2 бр.

Buyers rating:
BGN 2.76

Налично

【Параметри】- Входно напрежение : 5 vdc; Изходно напрежение : 3,6 V; Изходен ток : 250 ma 【Прилагането на】-Е USB-зарядно устройство със зарядно кабел USB Play за Ni-MH Ni-CD батерии. 【Съвет】-Зареждайте батерията след всеки USB порт.Индикатор червен цвят, който показва състоянието на зареждане. 【Предимство】-Имат защита от претоварване, пренапрежение и схема за защита на интегралните схеми. 【Съдържанието на опаковката】-2 бр. USB кабел-зарядно устройство за батерията.Кабел за зареждане се състои от пластмаса, електронни части и метал.В него се използва превъзходно суровини и се консумира по-малко енергия.USB кабел за зареждане на представлява USB-зарядно устройство, USB Play charging cable, подходящо за Ni-MH Ni-CD, заряжающее батерията през всеки USB порт.Кабел за зареждане използва интелектуалната схема за защита на IC за предотвратяване на презареждането, претоварване на работен ток и напрежение.Той може да осигури добра защита от зареждане на батерията.Вградена интелигентна защита на IC, led индикатор, подмяна и гръб.Кабел за предаване на данни е подходяща за свързване батерии Ni-MH Ni-CD, високоговорители, безжични играчки и други зарядни устройства за безпилотен самолет с дистанционно управление.

Подробности

Подобни продукти в категория

Puramai Wars срещу PS VITA Японски внос
  • Новинка
Оценки:

Puramai Wars срещу PS VITA Японски внос

"Скромност, справедливост и благодат" това е мотото, под което Чихая и сестри Кеко и Мей са били приведен

BGN 16.04