• Новинка
Овлажняващ масло за устни 4 цвята, Овлажняващ крем, Масло за устни с плодов вкус, Придающий Обем Гланц за устни, Прозрачен Грунтовочный Нюанс за устни, Нелипкая Кале?

Овлажняващ масло за устни 4 цвята, Овлажняващ крем, Масло за устни с плодов вкус, Придающий Обем Гланц за устни, Прозрачен

Buyers rating:
BGN 1.33

Налично

【4 цвят масло за устни】 Определени течни блесков за устни за придаване на обем и има 4 ярки класически и популярни цветовеНашите масла за устни са изработени от различни растителни екстракти, като портокал, грозде, праскови, ягоди.Той използва безопасна формула с прозрачна и водниста консистенция, която може да се скрие линия на устните, очертаване на идеална линия на устните. 【Лесно се нанася】Мека силиконова капачка-пискюл ви позволява лесно и равномерно нанесете гланц за устни, след използването му може да бъде леко избършете със салфетка за отстраняване на грим, за да постигне най-добри резултати.Лесно се отстранява и се изчиства, подходящ за всички типове кожа. 【Лесно се нанася и има добра отлично възпроизвеждане на цветовете】 Това различни масло за устни е боядисана с естествени пигменти, придающими устните лек нюанс, а също така и осигурява хидратация.Идеален за тези, които искат да цвят на устните е естествен и овлажнител, това е тонизирана масло за устни е една отлична алтернатива на традиционните блескам за устни. 【Устойчив и нелипкий】 Блясък за устни може да се използва с матово червило, водниста и копринена текстура.Лесно се нанася, удобно през целия ден.Тази лъскава течност червило е в състояние да придадат блясък и пухлость устните, да ги направите гладки, но не е подут.Това прави устните меки и им придава естествен блясък. 【Хидратиращ формула】 Изработени от чисти натурални съставки (като например витамин е, глицерин, мед, зехтин и т.), тя е с висок хидратиращ ефект и силен хидратиращ ефект за ефективно покриване и задържане на влагата на устните си.

Подробности

Подобни продукти в категория