• Новинка
Zerodeko 12 бр. Кухненски Лъжичка Demitasse с дръжка, маса за Хранене, Порцелан за Десерт, Ramen, Закуска, Полагане, Употреба, Лъжичка за Равиоли, на Люспи, на Китайски Лъжици за Е?

Zerodeko 12 бр. Кухненски Лъжичка Demitasse с дръжка, маса за Хранене, Порцелан за Десерт, Ramen, Закуска, Полагане, Употреба,

Buyers rating:
BGN 14.04

Налично

Лъжица за кисело мляко : дизайна Му е лесен, но той е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобствоЛъжици за ориз, супа : Очеловеченную дръжка удобен за хващане, което ви осигурява по-голямо удобство.Лъжица за подправки : Тази изискана лъжица има широка гама от приложения и е подходящ за ресторанти, хотелско, ресторантско, кетъринг и семейни вечери.Лъжици за ориз : Те са добре полирани повърхност лъжици гладка и безопасна за използване.Лъжица за разбъркване на меда : изящна изработка и отлична полиране я правят по-качествена и по-гладка използване.Лъжица за кисело мляко : дизайна Му е лесен, но той е много практичен за използване, което ви осигурява по-голямо удобство.Лъжици за ориз, супа : Очеловеченную дръжка удобен за хващане, което ви осигурява по-голямо удобство.Лъжица за подправки : Тази изискана лъжица има широка гама от приложения и е подходящ за ресторанти, хотелско, ресторантско, кетъринг и семейни вечери.Лъжици за ориз : Те са добре полирани повърхност лъжици гладка и безопасна за използване.Лъжица за разбъркване на меда : изящна изработка и отлична полиране я правят по-качествена и по-гладка използване.Осъществяване списък на 12 x лъжици Характеристики -Тя е добре полирани, а повърхността лъжици гладка и безопасен за използване на домакински лъжица. -Тя може зачерпывать супа, овесена каша, ориз и т. е Практично да се използват лъжица за кисело мляко. -Малък размер, ниско тегло, лесно се съхраняват и носят със себе си, можете да го вземете с вас дори ако отидете на пикник суповой лъжица с дълга дръжка. -Материал : Керамика порцеланова лъжица-Цвят : Многофункционална лъжици различни цветове-Изработени от керамични материали, здрава и трайна, тя може да ви служи по-дълго време.77 X0 керамична лъжица за разбъркване. -Очеловеченная дръжка е удобна за задържане, което ви осигурява по-голямо удобство при приготвяне на оризови лъжици.Описание на продукта Лъжица Won Ton Подходящ за дома, ресторанти, заведения, кухни и други места.

Подробности

Подобни продукти в категория

Гласът На Интернет Ubi, Бяла (Ubi-02)
  • Новинка
Оценки:

Гласът На Интернет Ubi, Бяла (Ubi-02)

Ubi е свързан по WiFi компютър с гласов контрол, който дава възможност за гласово взаимодействие по хендсфр

BGN 2.33
Дюза Кърби, Surface Sentria 215411
  • Новинка
Оценки:

Дюза Кърби, Surface Sentria 215411

Идеален за тези модели прахосмукачки : 7253, Ако сте чували за Kirby порано, това е така, защото в продължение

BGN 25.71