• Новинка
Рафтове за съхранение на Wakects, Не съдържащ Формалдехид, Шкаф за съхранение, за Кухня, за Баня, за да влезете, за Семейството

Рафтове за съхранение на Wakects, Не съдържащ Формалдехид, Шкаф за съхранение, за Кухня, за Баня, за да влезете,

Buyers rating:
BGN 0.67

Налично

Ниско тегло, здравина и незыблемость, достатъчно капацитет, голяма носеща способност, лесна за монтаж и употребаПодходящ за употреба в малки помещения, по-лесно се движи, подходящ за баня, кухня, коридор и т. Може да се съхранява на хартиени кърпи, шампоан, гел за душ, шишета с подправки, декоративни орнаменти и други елементи.Изработен от екологично чисти дървени-пластмасови плочи WPC, е водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, не съдържа BPA и формалдехид. 5‑слойный вертикален шкаф за съхранение, може да се използва за отделно поставяне на елементи за поддържане на чистота и ред в помещението.Ниско тегло, здравина и незыблемость, достатъчно капацитет, голяма носеща способност, лесна за монтаж и употреба.Подходящ за употреба в малки помещения, по-лесно се движи, подходящ за баня, кухня, коридор и т. Може да се съхранява на хартиени кърпи, шампоан, гел за душ, шишета с подправки, декоративни орнаменти и други елементи.Изработен от екологично чисти дървени-пластмасови плочи WPC, е водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, не съдържа BPA и формалдехид. 5‑слойный вертикален шкаф за съхранение, може да се използва за отделно поставяне на елементи за поддържане на чистота и ред в помещението. Изработен от екологично чисти дървени-пластмасови плочи WPC, е водоустойчив, влагоустойчив, отговарят на високи, не съдържа BPA и формалдехид. 5-слойный вертикален шкаф за съхранение, може да се използва за отделно поставяне на елементи за поддържане на чистота и ред в помещението. Може да се съхранява на хартиени кърпи, шампоан, гел за душ, шишета с подправки, декоративни орнаменти и други елементи. Подходящ за употреба в малки помещения, по-лесно се движи, подходящ за баня, кухня, коридор и т. Ниско тегло, здравина и незыблемость, достатъчно капацитет, голяма носеща способност, лесна за монтаж и употреба.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Рафтове за съхранение Материал : WPCLayer : 5 слоеве на Натоварване : 25 кг / 55,1 паунда като цяло, 5 кг / 11,0 паунда на слой Тегло : около 4900 г / 172,8 унция Размер на продукта : прибл.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Storage Rack
Material:
WPC
Layer:
5 Layer
Load-Bearing:
25kg / 55.1lb Overall, 5kg / 11.0lb Per Layer
Weight:
Approx. 4900g / 172.8oz
Product Size:
Approx. 120x22x20cm / 47.2x8.7x7.9in
Package List:
1 x Storage Rack:
1 x Manual:
1 x Bag of Accessories:
Note:
1.Please kindly note that this product needs to be assembled by yourself.:
2.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
3.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Подобни продукти в категория

тиксо mt Papier Тигре 'L ' Aquarius' washi
  • Новинка
Оценки:

тиксо mt Papier Тигре 'L ' Aquarius' washi

Всяка лента е с размери от 15 мм в дължина и 7 м дължинаЗа многократна употреба и лесно се разкъсва ръчно.З

BGN 3.33