• Новинка
Бейзболна шапка Neymar JR възстановяване на предишното положение NJR Hat Хип-Хоп Спорт Бразилия Бейзбол Gorras Planas (C)

Бейзболна шапка Neymar JR възстановяване на предишното положение NJR Hat Хип-Хоп Спорт Бразилия Бейзбол Gorras Planas (C)

Buyers rating:
BGN 1.00

Налично

100% ПамукЗакопчалката на ключалката.Само ръчно пране. Бродирана шапка, унисекс неструктурирани бейзболни шапки, много меки, дишащи, удобна, от 100% памук.Един размер подходящ за повечето благодарение на регулируемому ремешку с катарама.Тази красива шапка е изработена от специален средни видоизменен батиста, мек на допир и има достатъчно износостойкого за много години употреба.Козирка на тази бейзболни шапки предварително наведе, за да предпази главата си от слънчевите лъчи.Тези обикновена шапки - перфектният избор както за мъже, така и за жените, защото те са унисекс дизайн, който е подходящ за всеки отделно за всеки повод.Материал : 100% памук Mailto : 1 бр. Цвят : като на снимката Начин на доставка : Поща на Китай/Epacket Предполага се, че доставката от САЩ/Канада ще 9-16 работни дни, посочете номер за проследяване на транспортиране. -Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори. моля, консултирайте се с физически международните купувачи–Моля, обърнете внимание : 1. Вносни мита, данъци и такси не са включени в цената на стоката или разходите за доставка.Отговорност за тези разходи се носи от купувача. Моля, свържете се с митниците вашата страна, за да се определи какви ще бъдат тези допълнителни разходи преди началото на търговията/покупки. Моля, посочете вашия телефон при плащане.Телефонът е необходим за международна експресна доставка. Информация за купувачите : Ние правим всичко възможно, за да ви осигури най-сигурният и достъпен начин за логистика на услугата.Но понякога международната доставка е силно зависима от куриерска фирма и местните обичаи /задължения.Ако не сте получили стоката си навреме, моля, изпратете ми го.

Подробности

Подобни продукти в категория