• Новинка
GAHOGA [3 + 1] Защитно фолио за обектива на камерата Bling, съвместима с iPhone 13 Pro (6,1 инча) /13 pro max (6,7 инча) Защитно фолио за екран от закалено стъкло 9H /HD Против надраскване / с к?

GAHOGA [3 + 1] Защитно фолио за обектива на камерата Bling, съвместима с iPhone 13 Pro (6,1 инча) /13 pro max (6,7 инча) Защитно

Buyers rating:
BGN 4.80

Налично

? : Съвместим с капак на обектива на камерата на i Phone 13 pro (6,1 инча) / 13 pro max (6,7 инча), и пръстен от авиационен алуминий, разработено за i Phone, осигурява защита на обектива на вашия i Phone от вибрации, падения, силни удари или на всякакви ежедневни надраскване ? : коефициент на топлопреминаване на 99,99%, ефективно блокиране и филтриране на ултравиолетовите.В стъклена повърхност прилага технология за оптичен антибликового покритие, предотвращающая появата на пръстови отпечатъци, на пот и на остатъци от мазнини, без това да повлияе върху качеството на снимките. ? : Ултра тънък дизайн лещи - Прости фасоны така са на мода!След инсталиране на метално защитно фолио за камерата се увеличава само с 0,1-0,4 мм, че е подходящ за повечето калъфи за мобилни телефони. ? "Лесно запознат" - лесен за инсталиране, 20 секунди на проекта, теглене на филми с обектива не ще остави на обектива телефон е трудно очищаемого лепило. [Топло съвет] : Моля, избършете внимателно обектива на мобилния телефон, преди да бъдат залепени леща, и той трябва да бъде правилно залепени.Не пишете това и не публикувайте отново и отново.Това ще се отрази на адхезия защитно фолио за обектива. ? [беспроблемная гаранция] - Ако имате някакви допълнителни въпроси относно продукта, моля, свържете се с нас възможно най-скоро, ние веднага ще ви изпратим безплатна гаранция за замяна, или други решения.

Подробности

Подобни продукти в категория