• Новинка
Глобус Струнни Светлини, Светлинен поток 100лм Водоустойчив IP66 Led Глобус Струнни Светлини Корпус от PVC Празничен Стил с батерия (3 М 20 светлини 3 батерии)

Глобус Струнни Светлини, Светлинен поток 100лм Водоустойчив IP66 Led Глобус Струнни Светлини Корпус от PVC Празничен Стил

Buyers rating:
BGN 14.79

Налично

Вид на батерията и цвят : Гирлянди globe-това цветни led гирлянди, тип батерии, подходящи за коледа, празнични украси (идват без батерии)Разстояние между светлината : Разстояние между led гирлянди, обикновено е 15 см, а на опашката част - 0,3 м. Водоустойчив IP66 : Гирлянди globe имат клас на водоустойчивост IP66, който може да бъде ефективно водоустойчив и защитен от гръм, и може да се използва с увереност.Материал PVC : Коледни светлини за спалня са изработени от материал на корпуса PVC, който е подходящ за носене и е трайна, както и има дълъг срок на служба.Сценарий за използване : Гирлянди с електрически крушки са подходящи за различни ситуации, като например градини, вътрешни дворове, тревни площи, тераси и на открито.Вид на батерията и цвят : Гирлянди globe-това цветни led гирлянди, тип батерии, подходящи за коледа, празнични украси (идват без батерии).Разстояние между светлината : Разстояние между led гирлянди, обикновено е 15 см, а на опашката част - 0,3 м. Водоустойчив IP66 : Гирлянди globe имат клас на водоустойчивост IP66, който може да бъде ефективно водоустойчив и защитен от гръм, и може да се използва с увереност.Материал PVC : Коледни светлини за спалня са изработени от материал на корпуса PVC, който е подходящ за носене и е трайна, както и има дълъг срок на служба.Сценарий за използване : Гирлянди с електрически крушки са подходящи за различни ситуации, като например градини, вътрешни дворове, тревни площи, тераси и на открито. Вид на батерията и цвят : Гирлянди globe-това цветни led гирлянди, тип батерии, подходящи за коледа, празнични украси (идват без батерии). Водоустойчив IP66 : Гирлянди globe имат клас на водоустойчивост IP66, който може да бъде ефективно водоустойчив и защитен от гръм, и може да се използва безопасно 3. Разстояние между светлината : led Гирлянди глобуси обикновено са на разстояние 15 см и 0,3 м в опашката линии4. Материал PVC : Коледни светлини за спалня са изработени от материал на корпуса PVC, който е подходящ за носене и е трайна, а също така има живот 5.

Подробности

Item Type:
Globe String Lights
Shell Material:
PVC
Lamp Holder Specification:
Approx. 1.8mm/0.07in
Luminous Flux:
100lm
Input Voltage:
Less Than 36V
Life:
50000H
Waterproof Grade:
IP66
Application Range:
Christmas, Festival, Holiday, Party, Outdoor Courtyard
Can It Be Dimmed:
No
Battery Type:
AA Battery (Battery Not Included)
Package List:
1 x 1.5 Meters 10 Lights Globe String Lights (Battery Not Included):
or1 x 3 Meters 20 Lights Globe String Lights (Battery Not Included):
or1 x 3 Meters 30 LightsGlobe String Lights (Battery Not Included):
or1 x 6 Meters 40 Lights Globe String Lights(Battery Not Included):
or1 x 5 Meters 50 LightsGlobe String Lights (Battery Not Included):
or1 x 10 Meters 80 LightsGlobe String Lights (Battery Not Included):
Note:
Shipped Without Battery:
Please note that the new type and old type of this product will be sent randomly, and make sure you will not mind before ordering.:

Подобни продукти в категория