• Новинка
Набор от четки за почистване на дълги тръби и Слама, 1 бр. Четка за почистване на дълги тръби, 4 бр. Четка за почистване на слама с диаметър 4 см/ 8 Инча за почистване на ?

Набор от четки за почистване на дълги тръби и Слама, 1 бр. Четка за почистване на дълги тръби, 4 бр. Четка за почистване

Buyers rating:
BGN 3.73

Налично

Пратката включва в себе си : вие ще получите 1 четка за маркуч с дължина 61 инча/155 см, 2 директни четки с дължина 20 см, и 2 директни четки с дължина 10 см, както и пълен разход на определени за повишаване на ефективността от ежедневно почистванеКачествени материал : набор от четки за почистване на тръби, изработени от качествена найлонов косъм и материали от неръждаема стомана, здрави и издръжливи, който може гъвкаво да изтривате израстъци и да се избегне унищожаване на тръбата, работи с всякакъв материал на повърхността, като мед, винил, пластмасови тръби.Добре обмислен дизайн : дълга четка за почистване на тръби е вытягивающее пръстен в единия край и нейлоновую зъби на другия, гривна е предназначена за лесно извличане, така че няма нужда да се притеснявате за това, че с четка за почистване на тръби попаднат в маркуча, тя е лесно да се затвори и тя не заема много място.Широко приложение : четка за почистване дълга тръба е подходящ за почистване на канализацията на хладилника, аквариум, система от филтри, бижута, маркуч или стъклена тръба, аксесоари за водна помпа и т., къса четка може да се използва за почистване на соломинок, чаши и т. Подробна информация за размерите : дължина на дълга четка за почистване на тръби е около 155 см / 61 инча и дължина найлон четки с къса тръба -прибл. 20 см / 8 инча, 10 см / 4 инча, като ви предоставя четки за почистване на тръби с различни размери за използване в най-различни ситуации.Характеристики : Гъвкава и достатъчно дълга : подходящ за почистване на всички мивки в банята, а мека накрайник ви позволява да се движат навсякъде; Тя е достатъчно гъвкава, за да поводить него за слива, и е достатъчно здрава, за да бръкне дълбоко в сливи, помагайки ви да се съберат много косми и мръсотия.Широка гама от приложения : Четка за почистване дълга тръба може да се прилага широко за пречистване на отпадните води на хладилника, почистване на аквариума, системата за почистване на филтрите, почистване на украсата, маркуч или стъклена тръба, почистване на аксесоари за водна помпа; Къса четка може да се използва за почистване на соломинок, чаши и т.

Подробности

Подобни продукти в категория

Духовни Запалки Zippo
  • Новинка
Оценки:

Духовни Запалки Zippo

Оригиналната ветрозащитная запалка Zippo с характерното "клик" ZippoЦельнометаллическая конструкция; ветро

BGN 16.81