• Новинка
PRETYZOOM 20 бр. Топки за Бродерия и Сватбени Бижута, Бижута за Бродерия, за да проверите за Организиране, Използване на Валентинок, Декорации във формата на Коледните Де?

PRETYZOOM 20 бр. Топки за Бродерия и Сватбени Бижута, Бижута за Бродерия, за да проверите за Организиране, Използване на Валентинок,

Buyers rating:
BGN 2.33

Налично

Полистирен сърца за художествени занаяти - От тези топки пяна дъски може да се направи доброто, занаяти собствените си ръце, за украса на коледната елха, сватбени партита или други дейностиМодел за занаяти СОБСТВЕНИТЕ си ръце ТОПКИ, от полистирол Чудесен материал за производството на расписных бижута със собствените си ръце, които може да се развие детското въображение и практически умения.ТОПЧЕТА от СТИРОПОР - креативен дизайн във формата на сърце, готов украшение може да се използва и като сватбена украса.ТОПЧЕТА от СТИРОПОР за БРОДЕРИЯ - -Тези модели от стиропор леки, те са лесни за носене и съхраняване.Вие ще получите 20 пяна дъски модели във формата на сърце, което е достатъчно, за да отговарят на вашите нужди.КРУШКА ЗА МОДЕЛИРАНЕ, СТИРОПОР - ?ТОПЧЕТА от СТИРОПОР Топка от стиропор във формата на сърце елегантен, с него лесно се свържете и можете да colorize го по своему.Списък на пакетите 20 x пяна дъски мъниста във формата на сърце Особености - ниско тегло, лекота на работа и удобство за съхранение, можете да безопасно използване на пенопластовое сърце за занаяти. - Цвят : Бяла топка стиропор за моделиране - Размер : Около 8,50 X8,50 X4,00 см / 3,34 X3,34 X1 сърца от стиропор за влюбени. - Материал : Полистирен топки за сватба със собствените си ръце от стиропор - Е модел от стиропор лесна работа, можете да рисувате любимия си модел и текст по избор във формата на сърце за Свети Валентин. - Изработени от стиропор, сигурни, практични и декоративни, което ви дава добро усещане от използването на сватбена украса със собствените си ръце. - Това може да се развиват естетическите способности на децата и способността им за рисуване, а също така да стимулира детското творчество и практически умения Играчка под формата на пенопластового сърце. - Дизайн с форма на сърце, много красив и романтичен, може би и за сватба, годеж, украса на възпоменателни партита цветна композиция.Описание на продукта Топчета от стиропор Тази проста и забавна модел от стиропор, направени със собствените си ръце, с дизайн във формата на сърце.

Подробности

Подобни продукти в категория